Η Zendaya στα Βραβεία Essence για τις Μαύρες Γυναίκες του Χόλυγουντ

Η Zendaya στα Βραβεία Essence για τις Μαύρες Γυναίκες του Χόλυγουντ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ζεντάγια και η ηθοποιός Μικέιλα Κόελ τιμήθηκαν τη βραδιά απονομής των Βραβείων Essence σε Μαύρες Γυναίκες του Χόλιγουντ 2021.

Οι Σίνθια Ερίβο, Άντρα Ντέι και Γούπι Γκόλντμπεργκ ήταν μεταξύ των ηθοποιών που παρέλαβαν βραβεία στην εκδήλωση, η οποία αναγνωρίζει δημιουργούς από τη κοινότητα των μαύρων για τη συμβολή τους στο Χόλιγουντ και τον παγκόσμιο πολιτισμό.

Το φετινό θέμα, «Mastering Our Stories» ήταν επικεντρωμένο στην ανθεκτικότητα των Μαύρων γυναικών στο Χόλιγουντ όλα αυτά τα χρόνια - και την περίοδο της πανδημίας της COVID-19.

Η Ζεντάγια, που υποδύεται τη Ρου Μπένετ στη σειρά του HBO «Euphoria» και τη MJ στο «Spider-Man: Homecoming» και άλλες ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel ευχαρίστησε άλλες Μαύρες γυναίκες στην ομιλία αποδοχής της.

«Είστε συνεχές κίνητρο και έμπνευση για μένα καθημερινά» είπε. «Όταν βλέπω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, νιώθω ότι μπορώ και εγώ επίσης, και αυτό είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Σας ευχαριστώ».

«Θέλω απλώς να συνεχίσω να σας βλέπω όλες να λάμπετε και να είστε καταπληκτικές. Ελπίζω να είμαι πάντα στο πλευρό σας και να σας υποστηρίζω. Αυτό το βραβείο σημαίνει τόσα πολλά για μένα» τόνισε η τραγουδίστρια και ηθοποιός. «Το να αναγνωρίζομαι από το Essence και από τόσους πολλούς ανθρώπους που θαυμάζω και εκτιμώ σημαίνει τα πάντα για μένα. Εύχομαι να μπορούσα να είμαι σε ένα χώρο γεμάτο με όλες εσάς και να σας μιλώ και να βλέπω τα πρόσωπά σας και να σας αγκαλιάζω και να σας ευχαριστώ» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ