Demolition man, όταν η Σάντρα Μπούλοκ εξηγούσε στο Σιλβέστερ Σταλόνε για το σεξ και τις επιδημίες

Demolition man, όταν η  Σάντρα Μπούλοκ εξηγούσε στο Σιλβέστερ Σταλόνε για το σεξ και τις επιδημίες

Πριν λίγα χρόνια γελάγαμε όταν η Σάντρα Μπούλοκ εξηγούσε στο Σιλβέστερ Σταλόνε πως το σεξ είχε καταργηθεί λόγω επιδημιών και γινόταν με νευροδιεγέρτες (demolition man). Ή μάλλον εσείς γελάγατε, γιατί κάποιοι από μας ξέρουμε ότι το Holywood μας προετοιμάζει πάντα.

Video Url

 

 Ο Stallone είναι ο John Spartan, ένας ριψοκίνδυνος αστυνομικός που έχει τη φήμη ότι προκαλεί καταστροφές ενώ εκτελεί το έργο του. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να σώσουν ομήρους από τον κακό άρχοντα του εγκλήματος Simon Phoenix (Snipes), και οι δύο καταδικάστηκαν σε κρυογονική κατάψυξη το 1996. Ο Φοίνιξ αποψύχεται για μια ακρόαση αποφυλάκισης το 2032, αλλά δραπετεύει. Η κοινωνία έχει αλλάξει και όλα τα εγκλήματα φαινομενικά έχουν εξαλειφθεί.

Ανίκανες να αντιμετωπίσουν έναν εγκληματία τόσο επικίνδυνο όσο ο Φοίνιξ, οι αρχές ξυπνούν τον Stallone για να τον βοηθήσει να τον ξανασυλλάβουν. Η ιστορία κάνει νύξεις σε πολλά άλλα έργα, όπως το δυστοπικό μυθιστόρημα του Aldous Huxley του 1932 Brave New World ,  και το The Sleeper Awakes του HG Wells . 

Η ταινία κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 8 Οκτωβρίου 1993, με ανάμεικτες κριτικές από τους κριτικούς. Κέρδισε 159 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και θεωρήθηκε επιτυχημένη ταινία για τον Σταλόνε.

Video Url