Ρένα Παγκράτη, πίσω από τα χαμόγελα η θλίψη

Ρένα Παγκράτη, πίσω από τα χαμόγελα η θλίψη

Έτυχε να συναντήσω την Ρένα Παγκράτη στα μέσα της δεκαετίας του '70 όταν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και τους παραγωγούς. Η προσπάθεια της να κάνει τα πάντα, κινηματογράφο, τηλεόραση, τραγούδι και η σχετική απόρριψη της όταν πέρασαν τα χρόνια ήταν αυτό που λογικά την οδήγησε στην αυτοκτονία.

713283 47 1

 

 

Παιδί θαύμα, συμμετοχή για λίγο στο συγκρότημα Νοστράδαμος, πριν διαλύσουν, Λούνα Παρκ, ραδιοφωνική εκπομπή της Θείας Λένας, αρκετές κινηματογραφικές ταινίες και μετά το τέλος.

713251 συντροφιά με τη θεία λένα δεξια ΥΕΝΕΔ 1969.png

 

 

Θυμάμαι ότι δεν υπήρχε μέρα που να έλθει στην δισκογραφική εταιρεία που εργαζόμουν τότε χωρίς να φέρει κάτι για όλο το προσωπικό, ήθελε πάντα να δίνει, αλλά το σύστημα της στέρησε αυτή τη χαρά και προφανώς η αδυναμία της να αντιδράσει την οδήγησε στο τέλος.

Πέθανε στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου 1998 από φαρμακευτική δηλητηρίαση. Ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία, απόρροια της οικονομικής ανέχειας και της ανεργίας της τα τελευταία χρόνια. Σε σχετική επιστολή που βρέθηκε η ηθοποιός ανέφερε ότι εκτός από πολύ λίγους συναδέλφους της, κανένας άλλος δεν θέλησε να την προσλάβει.

 

 

713243 ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 244 Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΡΙΝ

Φωτογραφία από το επεισόδιο ο γάμος της Κάθριν, στην σειρά Λούνα Παρκ

 

 

Κώστας Ζουγρής