Star Wars: το πρώτο τρέιλερ για το «Episode IX: The Rise of Skywalker»

Star Wars: το πρώτο τρέιλερ για το «Episode IX: The Rise of Skywalker»

To όνομα και το πρώτο teaser trailer της τρίτης και τελευταίας ταινίας της τρίτης τριλογίας του Star Wars δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το Επεισόδιο 9 ονομάζεται «Τhe Rise of Skywalker» («Η άνοδος του Σκάιγουολκερ») και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019. Ο τίτλος της ταινίας δημιουργεί ερωτήματα, μιας και τυπικά – μετά τον θάνατο του Λουκ στην προηγούμενη ταινία – δεν υπάρχει άλλος εν ζωή Σκάιγουολκερ.

Μυστήριο βέβαια παραμένει η καταγωγή της πρωταγωνίστριας Ρέι, η οποία λογικά θα είναι η συνεχίστρια της παράδοσης των Τζένταϊ.

Σε αυτήν την πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη ταινία, η Ρέι φαίνεται να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της ως Τζένταϊ. Εμφανίζονται, επίσης, άλλοι γνωστοί χαρακτήρες της σειράς όπως ο Κάιλο Ρεν, ο Φιν, ο δημοφιλής από την πρώτη τριλογία Λάντο Καλρίσιαν, αλλά και η πριγκίπισσα Λέια. Η Λέια βέβαια θα εμφανιστεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μέσω της χρήσης ψηφιακού υλικού από τις προηγούμενες ταινίες, μιας και η αξέχαστη Κάρι Φίσερ, που την ενσαρκώνε, έφυγε από τη ζωή το 2016.

Στο τέλος του τρέιλερ, ακούγεται το σατανικό γέλιου κάποιου που θα έπρεπε να είναι νεκρός στον κόσμο του Star Wars εδώ και πολύ καιρό…