Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της επόμενης ταινίας του James Bond;

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της επόμενης ταινίας του James Bond;

Στις 6 Απριλίου στα Pinewood Studios, το κλείσιμο της κλακέτας με τον τίτλο «Bond 25 w/t Shatterhand» θα σημάνει την έναρξη των γυρισμάτων της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μπόντ, με τον Κάρι Φουκουνάγκα στην σκηνοθεσία αφού ο Ντάνι Μπόιλ εγκατέλειψε την ταινία τον περασμένο Αύγουστο επικαλούμενος «καλλιτεχνικές διαφορές».

Το «Shatterhand» ακουγόταν ήδη ως πιθανός τίτλος για το φιλμ και τώρα η πιθανότητα να γίνει επίσημος μοιάζει πιο σοβαρή από ποτέ…

Κι αν αναρωτιέστε τι σημαίνει Shatterhand, ήταν ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιουσε ο υπερ-κακός, Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ, στο βιβλίο του Ιαν Φλέμινγκ «You Only Live Twice» και την ομότιτλη ταινία.

Αυτή αναμένεται να είναι και η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί τον πράκτορα 007.

Ο Κάρι Φουκουνάγκα, αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ.

Πέρυσι, η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας αναβλήθηκε μετά από την αιφνίδια απόφαση του Μπόιλ να εγκαταλείψει τη σκηνοθεσία.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο νέος Μποντ να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 25 Οκτωβρίου 2019, αλλά τελικά πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου 2020.

Πέραν του γεγονότος ότι αυτή θα είναι η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007 η εν λόγω ταινία θα περιλαμβάνει ακόμα μια τομή.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, αποφάσισε να μην βάψει τα μαλλιά του και έτσι να γίνει ο πρώτος Πράκτορας 007 με γκρι κροτάφους.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό, ο οποίος στην τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον θρυλικό ήρωα δεν θέλει να του δώσει υπερφυσικές δυνάμεις όπως οι προκάτοχοί του αλλά περισσότερο καθημερινά χαρακτηριστικά. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mail δεν έχει σκοπό ούτε να βάψει τα μαλλιά του, αλλά ούτε και να καλύψει με οποιονδήποτε τρόπο τα σημάδια της ηλικίας από το πρόσωπο του.

Ο 50χρονος Κρεγκ δηλώνει εξάλλου περήφανος για τους γκρι κροτάφους του και με αυτή την εμφάνιση θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας τον επόμενο μήνα.