Ταινία του Luca Guadagnino γυρίζεται στα Τρίκαλα!

Ταινία του Luca Guadagnino γυρίζεται στα Τρίκαλα!

Στα Τρίκαλα από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας «Bornto Be Murdered», ιταλοαμερικανικής παραγωγής. Το φιλμ-θρίλερ είναι σκηνοθεσίας του Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγής του Luca Guadagnino, επίσης σκηνοθέτη.

Η ταινία θα χρησιμοποιήσει 120 κομπάρσους από την πόλη των Τρικάλων. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, το καστ και το συνεργείο θα βρίσκονται γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό,αλλά και στο κέντρο της πόλης, στις οδούς 25ης Μαρτίου και Κονδύλη.

Ο Δήμος Τρικκαίων ζητά εκ των προτέρων συγγνώμη, κατανοώντας ότι τα γυρίσματα θα δημιουργήσουν αναστατώσεις στην κίνηση των οχημάτων. Επίσης, ζητά τη συνδρομή των τρικαλινών και τη συνεργασία των οδηγών με την Τροχαία, που ήδη έχει ενημερωθεί για την μοναδική αυτή ευκαιρία ανάδειξης της πόλης και του πολιτισμού της.

Στη διεθνή παραγωγή θα πρωταγωνιστήσει ο γιος του Deznel Washington, John David Washington, ο οποίος ακολουθεί με επιτυχία τα βήματα του πατέρα του.

Το σενάριο και τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν από τα Μετέωρα όπου εξελίσσεται η πλοκή μιας δολοφονίας και στη συνέχεια φθάνει στα Τρίκαλα...

1 40

Πηγή: trikalanews.gr