Αυτός είναι ο νέος χαρακτήρας που θα δούμε στη σειρά La Casa de Papel

Αυτός είναι ο νέος χαρακτήρας που θα δούμε στη σειρά La Casa de Papel

Η τρίτη και πολυαναμενόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel, αναμένεται πλούσια σε ανατροπές αλλά και νέα πρόσωπα…

Πριν λίγες ημέρες διέρρευσαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου, στις οποίες είδαμε την αγαπημένη ομάδα των πρωταγωνιστών, όχι με τις γνωστές κόκκινες ολόσωμες φόρμες, αλλά με νέες στρατιωτικές στολές.

casa de papel1 600x375

casa de papel2 600x375

Τα ισπανικά ΜΜΕ διέκριναν στις φωτογραφίες μία γνώριμη φιγούρα, που μέχρι στιγμής όμως δεν ανήκε στο καστ του La Casa de Papel. Συγκεκριμένα σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, πρόκειται για τον Rodrigo de la Serna, γνωστό ηθοποιό εξ Αργεντινής, που θα υποδυθεί τον βοηθό του «Professor» ο χαρακτήρας του οποίου θα ακούει στο παρατσούκλι «The Engineer».

Ο 42χρονος Rodrigo επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του τη συμμετοχή του τόσο στην τρίτη όσο και στην τέταρτη σεζόν στο La Casa de Papel, σε συνέντευξη του με σχετική ανάρτηση στο instagram.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό για το promo της τρίτης σεζόν της σειράς του Netflix, το πρωταγωνιστικό καστ με μουσική υπόκρουση το θρυλικό «Bella Ciao» επανασυνδέεται για την κυκλική πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται και τα νέα μέλη, όπως ο Hovik Keuchkerian (Bogota), η Najwa Nimri (Alicia), ο Fernando Cayo (Tamayo) και ο Rodrigo de la Serna (The Engineer).

Οι ηθοποιοί που επιστρέφουν στη δράση είναι οι Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (Coronel Prieto) και Mario de la Rosa (Suarez) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.

Μια επιπλέον έκπληξη για τους λάτρεις της σειράς, ήρθε με την εμφάνιση του «Berlin» (Pedro Alonso), ο οποίος πέθανε στο τέλος της ληστείας στη δεύτερη σεζόν. Η εμφάνιση του Berlin στο βίντεο θα πυροδοτήσει ξανά τις συζητήσεις των φανατικών της σειράς γύρω από το ποια πραγματικά ήταν η μοίρα του Berlin…