Tab Hunter: είδωλο του Χόλυγουντ που έκρυβε την ομοφυλοφιλία του

Tab Hunter: είδωλο του Χόλυγουντ που έκρυβε την ομοφυλοφιλία του

Ο ηθοποιός Tab Hunter, ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1950, πέθανε στην ηλικία των 86 ετών.

Ο Hunter ήταν είδωλο στη δεκαετία του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του '60 χάρις σε ταινίες όπως Damn Yankees και Battle Cry.

Επίσης είχε τη δική του τηλεοπτική εκπομπή και το τραγούδι του Young Love πήγε στο νούμερο ένα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Αλλά έκρυψε την ομοφυλοφιλία και τη σχέση του με τον ηθοποιό Anthony Perkins. Ο JJ Abrams φέρεται να ετοιμάζει μια ταινία για τη σχέση του ζεύγους.

Η ταινία, θα έχει τίτλο Tab & Tony.

Natalie Wood and Tab Hunter

Ο Hunter τροφοδότησε πολλές φορές ειδήσεις που έλεγαν ότι έχει σχέσεις με γυναίκες ηθοποιούς όπως η Natalie Wood, ο συν-αστέρας του το 1956, αλλά κατασκευάστηκαν για τον Τύπο.

Οι παραγωγοί της νέας ταινίας θα συμπεριλάβουν τον πολυετή συνεργάτη του Hunter, Allan Glaser

Η ανακάλυψη του Hunter ήρθε όταν εργαζόταν ως ναυαγοσώστης θαλάσσης το 1952, και τον οδήγησε σε λαϊκούς ρόλους, όπως ενός αδελφού που ζητούσε εκδίκηση στο Burning Hills του 1956 και στο Damn Yankees του 1958.

Αλλά αργότερα είχε δηλώσει: «Κανείς δεν με πήρε σοβαρά ... Ήθελα τόσο πολύ να γίνω αποδεκτός ως ηθοποιός».

Εμφανίστηκε σε περίπου 50 ταινίες συνολικά, μετά την πτώση της καριέρας του κινηματογράφου, γύρισε στην τηλεόραση και στο Broadway. No 1 σε Αγγλία, Αμερική το Young Love ένα από τα πιο ωραία τραγούδια της δεκαετίας του '50, στην ηχογράφησε τον συνοδεύουν οι Jordanaires συγκρότημα που συνόδευε τον Elvis Presley.