Το Fire and Blood δεν θα είναι η συνέχεια του Game of Thrones...

Το Fire and Blood δεν θα είναι η συνέχεια του Game of Thrones...

Ο Αμερικανός συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν ανακοίνωσε ότι το μυθιστόρημα "The Winds of Winter" (Οι άνεμοι του χειμώνα) δεν θα είναι έτοιμο για να εκδοθεί εντός του έτους, απογοητεύοντας τους λάτρεις της διάσημης τηλεοπτικής σειράς φαντασίας "Game of Thrones" που περιμένουν από το 2011 το επόμενο βιβλίο του να προστεθεί στο μεσαιωνικό έπος.

"Θα πρέπει να περιμένετε για το 'The Winds of Winter'", έγραψε σε blog. Από το 2012, ο συγγραφέας έχει δημοσιεύσει αρκετά αποσπάσματα του βιβλίου που αποτελεί συνέχεια της σειράς μυθιστορημάτων του "Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου", στην οποία βασίζεται η τηλεοπτική σειρά.

Ωστόσο, ο 69χρονος Μάρτιν ανακοίνωσε την έκδοση στις 20 Νοεμβρίου ενός νέου βιβλίου που έχει τίτλο "Fire and Blood" (Φωτιά και Αίμα). Εκτυλίσσεται αιώνες πριν από το "Game of Thrones", στον ίδιο κόσμο φαντασίας των Γουέστερος. Είναι το πρώτο από τα δύο που σχεδιάζει να γράψει ο συγγραφέας.

Ο Μάρτιν προειδοποίησε ότι "δεν είναι ένα μυθιστόρημα" αλλά κατά κάποιο τρόπο ένα ιστορικό βιβλίο που αφηγείται το έπος των βασιλιάδων της δυναστείας Ταργκάρυεν. Θα καλύπτει όλους τους βασιλιάδες Ταργκάρυεν, τις συζύγους τους, τους αδελφούς, τους πολέμους και τα ταξίδια. "Και θα υπάρχουν δράκοι, πολλοί δράκοι", τόνισε. Εκδότης στις ΗΠΑ θα είναι η εταιρία Bantam Spectra, θυγατρική του Penguin Random House, και το βιβλίο προπωλείται ηλεκτρονικά στις μεγάλες ιστοσελίδες.

Πηγή: ΑΠΕ