Κέιτ Μπλάνσετ: Τα είπα όλα για τις κατηγορίες κατά του Γούντι Άλεν

Κέιτ Μπλάνσετ: Τα είπα όλα για τις κατηγορίες κατά του Γούντι Άλεν

«Δεν νομίζω ότι σιώπησα. Καθόλου» υπογράμμισε η Κέιτ Μπλάνσετ, σε εκπομπή της Κριστιάν Αμανπούρ, αναφερόμενη στις κατηγορίες ότι ο Γούντι Άλεν παρενόχλησε την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου όταν ήταν παιδί.

«Την περίοδο που δούλευα με τον Γούντι Άλεν, δεν ήξερα τίποτα για τους ισχυρισμούς, βγήκαν στην επιφάνεια όταν άρχισε να προβάλλεται η ταινία. Είπα, τότε, ότι είναι πολύ οδυνηρή και περιπεπλεγμένη κατάσταση για την οικογένεια, την οποία πιστεύω ότι θα έχουν την ικανότητα να επιλύσουν» συνέχισε η 48χρονη ηθοποιός.

«Αν πρέπει να επανεξεταστούν αυτοί οι ισχυρισμοί - και, απ' ό,τι έχω καταλάβει έχουν περάσει από το δικαστήριο - τότε το υποστηρίζω μ' όλη μου την καρδιά. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φανταστικά στο να οξύνουν την ευαισθησία για διάφορα ζητήματα, αλλά δεν είναι δικαστής και ένορκοι, κατά συνέπεια πιστεύω ότι πρέπει (αυτά τα θέματα) να εξετάζονται σε δικαστήριο» πρόσθεσε.

«Αν αυτή η κακοποίηση συνέβη, να ασκηθεί δίωξη κατά του δράστη ώστε κάποιος που δεν είναι, όπως εγώ, στη λαμπερή βιομηχανία να μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το νομικό προηγούμενο για να προστατέψει τον εαυτό του. Πάντα, ο κόσμος σ' αυτή τη βιομηχανία ή οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία γίνεται βορά, γιατί είναι ευάλωτος» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ