Tom Hanks: Ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών

Tom Hanks: Ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών

Ο Tom Hanks ψηφίστηκε από τους χρήστες της διαδικτυακής σελίδας «Ranker» ως ο καλύτερος ηθοποιός όλων των εποχών με 27.254 ψήφους.

Οι κανόνες προέβλεπαν πως οι ηθοποιοί έπρεπε να βαθμολογηθούν με βάση ολόκληρο ρο έργο τους και όχι μόνο την πρόσφατη δουλειά τους.

«Μερικοί από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς όλων των εποχών, δεν έχουν παίξει τα τελευταία 5 χρόνια σε κάποιο έργο, αλλά εξακολουθούν να δικαιούνται μια θέση μεταξύ των καλύτερων ηθοποιών όλων των εποχών» ανέφεραν οι κανόνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Χανκς είχε σοβαρότατο ανταγωνισμό, διαγωνιζόμενος απέναντι σε μύθους της μακράς ιστορίας του Χόλιγουντ. Ωστόσο, δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς τις μεγάλες του ερμηνείες σε ταινίες όπως το «Forrest Gump», τη «Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» και το «Big».

Αυτή την εποχή ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία Post που παρουσιάζει την αληθινή ιστορία της εκδότριας της εφημερίδας Washington Post που ταλαντεύεται αν θα δημοσιεύσει μια απόρρητη κυβερνητική έκθεση για τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Αν και το διαδικτυακό γκάλοπ ανέδειξε τον Hanks ως «καλύτερο ηθοποιό στην ιστορία του κινηματογράφου» εκείνος αγωνιά αν θα κερδίσει το 3o Όσκαρ της λαμπερής καριέρας του. Ίσως ο Hanks στις 4 Μαρτίου και στην 90 απονομή των Όσκαρ αφιερώσει, το χρυσό αγαλματάκι στους… συμπατριώτες του, τους Αντιπαριώτες.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα είναι:

1. Τομ Χανκς
2. Μπέτι Ντέιβις
3. Μάρλον Μπράντο
4. Τζέιμς Στιούαρτ
5. Κάθριν Χέπμπουρν
6. Ρόμπερτ ντε Νίρο
7. Τζακ Νίκολσον
8. Μόργκαν Φρίμαν
9. Άντονι Χόπκινς
10. Ντάστιν Χόφμαν