Uma Thurman για τον Harvey Weinstein: Χαίρομαι που πάει αργά, δεν αξίζεις μία απλή σφαίρα

Uma Thurman για τον Harvey Weinstein: Χαίρομαι που πάει αργά, δεν αξίζεις μία απλή σφαίρα

Η Uma Thurman, η οποία πρόσφατα έδειξε ακραία αυτοσυγκράτηση όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις της σχετικά με τις γυναίκες και τη σεξουαλική παρενόχληση, σήμερα ευχήθηκε για την ημέρα Ευχαριστιών στους οπαδούς στο Instagram - σε όλους εκτός από τον Harvey Weinstein και τους "κακούς συνομωτές" έγραψε και συνέχισε λέγοντας:

«Χαίρομαι που πηγαίνει αργά - δεν αξίζεις μια απλή σφαίρα ».

Η αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να σπάσει τη σιωπή της για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από τον μεγαλοπαραγωγό (και βέβαια όχι μόνο αυτόν) που είναι διάχυτη στο Χόλιγουντ. Αποκάλυψε όμως και αυτή ότι είναι θύμα παρενόχλησης από τον Γουάινσταϊν, ο οποίος ως συνεργάτης και φίλος του Κουεντίν Ταραντίνο, είχε αναλάβει την παραγωγή της σειράς «Kill Bill», αναφέροντας το #metoo hashtag με αναφορά στον εαυτό της.

Η Θέρμαν αναφερόταν σε δηλώσεις της τον Οκτώβριο για την υπόθεση Γουάινσταϊν και το πώς με εμφανή προσπάθεια συγκρατήθηκε να μην μιλήσει με οργή. «Δεν έχουν κάποια ωραία ατάκα, γιατί έχω μάθει και δεν είμαι παιδί. Εχω μάθε ότι όποτε έχω μιλήσει με θυμό, συνήθως μετανιώνω τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα», είχε πει.