O Sylvester Stallone απαντά σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

O Sylvester Stallone απαντά σε κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Sylvester Stallone κατηγορήθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 16χρονο κορίτσι σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας το 1986, σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφορεί. Η ανήλικη που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, δήλωσε στην αστυνομία, ότι τον Ιούλιο του 1986, ο ηθοποιός την "εκφόβισε" με σκοπό να κάνει σεξ μαζί του και με τον σωματοφύλακά του, Michael De Luca, στο πρώην ξενοδοχείο Hilton στο Λας Βέγκας, όπου διέμενε ο Stallone κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας ταινίας στο Sin City, σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας που έλαβε η Daily Mail.

Sylvester Stallone GettyImages 462448423 768x488

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνέυρεσης με την έφηβη, ο Stallone ενθάρρυνε τον De Luca να πάρει μέρος, πράγμα που την έκανε να νιώσει "πολύ άβολα," δήλωσε το κορίτσι στην αστυνομία. Ένιωσε πως "δεν είχε επιλογή" παρά να συμμετέχει, είπε, σύμφωνα με τη Daily Mail. Η έφηβη, που έμενε στο ξενοδοχείο με οικογενειακούς φίλους, δήλωσε πως ο Stallone την απείλησε να της "σπάσει το κεφάλι" αν έλεγε σε οποινδήποτε το περιστατικό και μετά γέλασε γι' αυτό, με τον De Luca, όπως γράφει η αναφορά.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε μόνο στην αστυνομία όταν την εντόπισαν αφού έμαθαν για το περιστατικό από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου. Είπε στους αστυνομικούς πως δεν άσκησε κατηγορίες γιατί ένιωθε "ταπεινωμένη" και "φοβισμένη", σύμφωνα με την αναφορά.

"Ανέφερε πως αν η σεξουαλική συνέυρεση ήταν μόνο με τον Stallone, δεν θα είχε δώσει περισσότερη έκταση στο θέμα, αλλά εξαιτίας του γεγονότος πως o Mike, ο σωματοφύλακας, ενεπλάκη στο σεξουαλικό περιστατικό, δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει," γράφει η αναφορά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η έφηβη κατέληξε να υπογράψει μία φόρμα μη-δίωξης και το θέμα έμεινε στο παρελθόν.

O Stallone βρισκόταν στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα της ταινίας "Over The Top" όταν η σεξουαλική παρενόχληση έλαβε χώρα. Η 16χρονη συνάντησε τον ηθοποιό μέσω του ηθοποιού, David Mendenhall, που τους σύστησε σε ένα ασανσέρ. Δύο μέρες αργότερα, πήρε αυτόγραφο από τον Stallone και σε εκείνο σημείο ο ηθοποιός την ρώτησε πόσο χρονών ήταν, όπως ανέφερε η ίδια στην αστυνομία. "Του είπε πως ήταν 16, στα 17," γράφει η αναφορά. "Μου είπε πως ο Stallone ρώτησε πώς και έχει τόσο ανεπτυγμένο σώμα και εκείνη μου είπε πως κοκκίνισε." Την επόμενη ημέρα, ο De Luca της έδωσε δύο κλειδιά για ένα δωμάτιο στον 27ο όροφο, όπου σύμφωνα με την αναφορά, έλαβε χώρα η σεξουαλική παρενόχληση.

Ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε οποιαδήποτε τέτοια ιστορία ως αληθινή και δήλωσε πως αυτό που άκουσε ήταν "Γελοίο και κατηγορηματικά ψευδές", υποδηλώνοντας ότι ουδέποτε προσεγγίσθηκε από τις αρχές για οποιοδήποτε υποτιθέμενο περιστατικό...