H 'Madonna' και η 'Courtney Love' στους ρόλους Bette Davis & Joan Crawford

H 'Madonna' και η 'Courtney Love' στους ρόλους Bette Davis & Joan Crawford

Μόλις είδα το τρίτο επεισόδιο του Feud, είμαι σίγουρος ότι η σειρά αυτή θα έχει την τύχη της περυσινής που αφορούσε τον O.J. Simpson, The People v O.J. Simpson, με τις βραβεύσεις να πέφτουν βροχή την περίοδο του φθινοπώρου. Στην Αμερική γράφουν ότι το να βλέπεις την Susan Sarandon και την Jessica Lang είναι κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή της ταινίας Heat με το άλλο απίθανο ζευγάρι τότε Robert DeNiro και Al Pacino.

Υπάρχουν πέντε επεισόδια ακόμα και αν αυτό ήταν ταινία σίγουρα το όσκαρ θα το έπαιρνε μία από τις δύο.

;Όλοι περιμένουν το επεισόδιο που αναφέρεται στα όσκαρ εκείνης της χρονιάς και το παρασκήνιο όταν υποψήφια ήταν η Bette Davis και όχι η Joan Crawford;

Πέντε χρόνια μετά η μεγάλη ηθοποιός Bette Davis έχασε την ευκαιρία να είναι στο εξώφυλλο του Sgt. Peppers των Beatles όταν τελευταία στιγμή ο George Harrison την απέρριψε αποδεικνύοντας πόσο ευμετάβλητη είναι η δημοσιότητα.

Όμως τα μάτια της έγιναν Νο 1 από την Kim Carnes στο Bette Davis Eyes και αργότερα το όνομα της αναφέρθηκε στο Vogue της Madonna.

H Madonna και η Courtney Love που μισούσε η μία την άλλη στην δεκαετία του '90, όπως η Bette Davis και η Joan Crawford είδαν δύο ηθοποιούς που τις υποδύθηκαν για ένα πρόγραμμα του MTV σε μία σκηνή από το Whatever Happened To Baby Jane.

Γιάννης Πετρίδης