Λίστα με τις περισσότερο «κατεβασμένες» σειρές και ταινίες

Λίστα με τις περισσότερο «κατεβασμένες» σειρές και ταινίες

Για πέμπτη χρονιά, η αμερικανική σειρά φαντασίας «Game of Thrones», η οποία ήταν και παραμένει η πιο δημοφιλής σειρά παγκοσμίως, καταλαμβάνει την κορυφή της λίστας με τις σειρές που «κατέβηκαν» παράνομα μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με δημοσίευση της ιστοσελίδας TorrentFreak.

Η κίνηση στα Torrent κινήθηκε σε αντίστοιχα με τα περσινά επίπεδα, όμως το Torrentfreak επισημαίνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι η πειρατεία έχει σταθεροποιηθεί. Κατά τους περασμένους μήνες, πολλοί χρήστες στράφηκαν από τα Torrent σε σελίδες streaming.

Επίσης, επισημαίνεται και η στροφή των «πειρατών» σε βίντεο υψηλότερης ανάλυσης, από τα 480p στα 720p και στα 1080p, χάρη στη βελτίωση της πρόσβασης σε συνδέσεις υψηλής ταχύτητας.

Οι 10 πρώτες σειρές σε κατεβάσματα (downloads) για το 2016
1. «Game of Thrones»
2. «The Walking Dead»
3. «Westworld»
4. «The Flash»
5. «Arrow»
6. «The Big Bang Theory»
7. «Vikings»
8. «Lucifer»
9. «Suits»
10. «The Grand Tour»

«Deadpool»: Η δημοφιλέστερη «πειρατική» ταινία του 2016

Οι ταινίες με υπερήρωες κυριαρχούν στη λίστα με τα περισσότερα παράνομα «downloads» της χρονιάς που πέρασε, με το «Deadpool» να φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Ασεβής, αθυρόστομος, φλύαρος, εξυπνάκιας και μοναδικός στο σύμπαν των κόμικς της Marvel, αφού απέχει πολύ από τους υπόλοιπους έντιμους και ευσυνείδητους ήρωες της, ο πιο αντισυμβατικός σούπερ ήρωας όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα από την ταινία δράσης του Τιμ Μίλερ. Οι Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακάριν, Εντ Σκριν, Τζίνα Καράνο, Τ. Τζ. Μίλερ και Μπριάνα Χίλντεμπραντ ξετυλίγουν την ιστορία ενός πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων, ο οποίος, στην καλύτερη εποχή της ζωής του, μαθαίνει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Έτσι, επιλέγει να δοκιμάσει ένα μη εγκεκριμένο πείραμα, για να θεραπευθεί. Όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα. Παραμορφωμένος, αλλά οπλισμένος με νέες υπεράνθρωπες ικανότητες, αποφασίζει να κυνηγήσει αυτόν, που του κατέστρεψε τη ζωή.

Οι πειρατικές εκδοχές του «Deadpool» εμφανίστηκαν λίγο πριν την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους και οι παράνομες λήψεις ανέρχονται σε εκατομμύρια, σύμφωνα με το TorrentFreak. Η ταινία ξεπέρασε τα 783 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Δύο ταινίες με υπερήρωες και εισπρακτική επιτυχία καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση του καταλόγου. Είναι οι ταινίες «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» και «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» - η πρώτη βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο και η δεύτερη τον Απρίλιο του 2016.

Οι 10 πρώτες ταινίες σε κατεβάσματα (downloads) για το 2016
1. «Deadpool»
2. «Batman v Superman: Dawn of Justice»
3. «Captain America: Civil War»
4. «Star Wars The Force Awakens»
5. «X-Men Apocalypse»
6. «Warcraft»
7. «Independence Day: Resurgence»
8. «Suicide Squad»
9. «Finding Dory»
10. «The Revenant».

Πηγή: naftemporiki.gr