Kill Bill Vol 2 - Πρεμιέρα σαν σήμερα το 2004...

Kill Bill Vol 2 - Πρεμιέρα σαν σήμερα το 2004...

Στις 16 Απριλίου του 2004 κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους της Αμερικής το φιλμ του Κουέντιν Ταραντίνο "Kill Bill Vol 2"..  Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε λίγο αργότερα, στις 30 Απριλίου του ίδιου έτους...

 Είναι η συνέχεια του Kill Bill: Volume 1 , και πρωταγωνιστεί η Uma Thurman ως η Νύφη , η οποία συνεχίζει την εκδίκησή της κατά της Ομάδας Δολοφονίας των Θανατηφόρων Οχιών ( Λούσι Λιου , Μάικλ Μάντσεν , Ντάριλ Χάνα και Βίβικα Α. Φοξ ) και τον αρχηγό τους. Bill ( David Carradine ), που προσπάθησε να σκοτώσει αυτήν και το αγέννητο παιδί της.

Ο τόμος 2 είναι η δεύτερη από τις δύο ταινίες του Kill Bill που παράγονται ταυτόχρονα. ο πρώτος, τόμος 1 , κυκλοφόρησε έξι μήνες νωρίτερα. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί για μία μόνο κυκλοφορία, αλλά η ταινία, με διάρκεια πάνω από τέσσερις ώρες, χωρίστηκε στα δύο. Ο Ταραντίνο συνέλαβε το Kill Bill ως φόρο τιμής στον κινηματογράφο grindhouse , συμπεριλαμβανομένων ταινιών πολεμικών τεχνών, κινηματογράφου σαμουράι , blaxploitation και σπαγγέτι γουέστερν . Όπως και ο προκάτοχός του, το Kill Bill 2 έλαβε θετικές κριτικές. Κέρδισε 152,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με προϋπολογισμό παραγωγής 30 εκατομμυρίων δολαρίων.