Μια κάμερα και καλή διάθεση αρκούν για να πάρεις μέρος στον πιο γευστικό διαγωνισμό, παρέα με την Answear

Πάρε μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό Art Food Inspirations με την Answear!

Η γαστρονομία έχει εξελιχθεί σε επιστήμη και κάθε πιάτο έχει μία ιστορία να αφηγηθεί. Δεν είναι τυχαίο που ένα τραπέζι συνήθως είναι το σημείο συνάντησης οικογενειών, φίλων και όχι μόνο.

Για κάποιους από εμάς, το φαγητό είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και ψάχνουμε συνεχώς νέες γεύσεις και νέες εμπειρίες. Είναι έμπνευση και χαρά το φαγητό, πώς να το κάνουμε!

Οι γνωστοί - άγνωστοι, όταν θα βγούμε έξω για φαγητό, σίγουρα θα φωτογραφίσουμε το εστιατορικό πιάτο που θα έρθει μπροστά μας και, φυσικά, θα το μοιραστούμε στα social media. Στα reels του προσωπικού μας προφίλ στο Instagram συνήθως υπάρχουν διάσημοι σεφ που δίνουν μαγειρικά tips, έξυπνα στησίματα πιάτων και πολλά τσουγκρίσματα κολονάτων ποτηριών γεμάτα με αφρώδεις οίνους έχοντας για background τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Αντίπαρο. Φήμες λένε ότι αν δεν ανέβει Instagram story από έξοδο μονάχα για δύο σε κάποιο εστιατόριο ή από ένα νόστιμο γεύμα που δημιουργήθηκε με αγάπη στη κουζίνα του σπιτιού παρέα με την οικογένεια, είναι λες και δε συνέβη ποτέ.

Art Food inspirations 4

Γι’ αυτό, το φαγητό γίνεται κεντρικό θέμα στη νέα έκδοση διαγωνισμού φωτογραφίας του Answear.gr, με τίτλο Art Food Inspirations, o οποίος δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε μοναδικά βραβεία.

Οπότε, εσύ που αγαπάς το φαγητό και η φωτογραφία είναι το πάθος σου, πάρε κάμερα ή smartphone και δήλωσε συμμετοχή! Ο διαγωνισμός Art Food Inspirations αποτελεί τον τρίτο Διεθνή Διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ‘Lifespiration Starts Here’.

Για να την ακολουθήσεις, λοιπόν, σε ένα ταξίδι εμπνευσμένο από τον κόσμο της γαστρονομίας, η Answear σε προσκαλεί να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό Art Food Inspirations. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο, εμπνευσμένα από τη μαγειρική τέχνη. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις στην κουζίνα σου, να ετοιμάσεις ένα νόστιμο γεύμα παρέα για την οικογένεια ή για φίλους ή ακόμα και να κάνεις ένα πικ- νικ στην εξοχή τώρα που ο καιρός είναι ιδανικός!

Πώς θα πάρεις μέρος στον διαγωνισμό; Η διαδικασία είναι απλή. Πολύ απλή! Αυτά είναι τα βήματα:

  • Δημιουργείς μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που δείχνει με ποιο τρόπο το φαγητό γίνεται έμπνευση για σένα
  • Δημοσιεύεις στο προφίλ σου στο Instagram με μία σύντομη περιγραφή.
  • Μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο post το hashtag #foodspiration_gr και να κάνεις tag @answear_gr.
  • Μπορείς να υποβάλλεις όσες συμμετοχές θέλεις έως τις 30 Ιουνίου 2022, με ένα νικητή να κερδίζει 500 ευρώ μετρητά (πρώτο βραβείο) και δύο ακόμα νικητές να κερδίζουν από 200 ευρώ μετρητά (δεύτερο-τρίτο βραβείο)!

Μην ξεχνάς ότι, εξαιρετική τέχνη μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Κοίταξε γύρω σου και άδραξε την ευκαιρία έτσι ώστε να εμπνεύσεις και τους άλλους!

Art Food inspirations 3

Η ambassador του Art Food Inspirations

Ανάμεσα στους ειδικούς και τους λάτρεις των μαγειρικών δημιουργιών που υποστηρίζουν διεθνώς το διαγωνισμό είναι, για την Ελλάδα, η αγαπημένη μας, Άντα Λιβιτσάνου, ηθοποιός, τραγουδίστρια και δημιουργός του ζαχαροπλαστείου Ada’s little kitchen, η οποία θα επιλέξει τους τρεις νικητές.

>> Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το διαγωνισμό, θα βρεις εδώ