Με τα ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+ η επιχείρησή σου έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται

Δύο νέα προϊόντα ρεύματος για επιχειρήσεις με αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες.

 

Σαν επαγγελματίας, φροντίζεις να δίνεις στους πελάτες σου, ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Το ίδιο έρχεται να κάνει και η ΔΕΗ, δίνοντας στην επιχείρησή σου ακριβώς όσα χρειάζεται! Με τα νέα προϊόντα ΔΕΗ myBusiness 4All για καταναλώσεις έως και 10 MWh και ΔΕΗ myBusiness 4All+ για καταναλώσεις άνω των 10 MWh τον χρόνο. 

 

Τα νέα αυτά προϊόντα ενέργειας προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σου, με καινοτομίες στην τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που μπορείς να λάβεις και με προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές από το δίκτυο των συνεργατών της ΔΕΗ.

 

Γυρίζοντας λοιπόν σελίδα στις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας, τα νέα αυτά προϊόντα ρεύματος, βασίζονται πλέον στην κατανάλωση ενέργειας και όχι στον τύπο του μετρητή

 

Επιπλέον, σου παρέχουν εξειδικευμένη γραμμή εξυπηρέτησης για επιχειρήσεις, 800-500-7000, υπηρεσίες βιντεοκλήσης (VideoCall), αλλά και LiveChat, στελεχωμένες με εξειδικευμένους εκπροσώπους που είναι εκεί, για να σε συμβουλεύσουν, να σε κατευθύνουν και να σε βοηθήσουν. 

 

Marvin Meyer ©unsplash

 

Κι αν θέλεις και αποκλειστικά προνόμια, τα έχεις! Η ΔΕΗ σε συνεργασία με την AEGEAN, προσφέρει 7.500 Miles+Bonus μίλια με την ενεργοποίηση των προϊόντων ρεύματος ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+.

 

Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τη ΔΕΗ, απολαμβάνουν καθημερινά μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές από τα πιο δημοφιλή brand του δικτύου συνεργατών της. 

 

Τα ΔΕΗ myBusiness 4All και myBusiness 4All+, αξιολογούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας και προσφέρουν επιπλέον πλεονεκτήματα για εσάς ως ιδιοκτήτη. Ο σχεδιασμός τους εξασφαλίζει την πιο οικονομική και αξίας-για-τα-χρήματα σας λύση. 

 

Τα προγράμματα της ΔΕΗ δεν προσφέρουν απλά σταθερότητα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά βασίζονται σε προηγμένες τεχνολογίες για να παρέχουν βελτιωμένες δυνατότητες και επιπλέον προνόμια στην επιχείρησή σας.

 

Με την εφαρμογή αυτής της πρωτοποριακής προσέγγισης, η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από την αποτελεσματικότερη χρήση της ενέργειας, μείωση του κόστους λειτουργίας και αύξηση της απόδοσης, προσφέροντας παράλληλα μια οικονομικά βιώσιμη λύση που θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας στη σημερινή αγορά.

 

Αν λοιπόν έχεις επιχείρηση, η ΔΕΗ έχει την ενέργεια! Και σου δίνει πάντα ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. 

 

Περισσότερα εδώ για τo ΔΕΗ myBusiness 4All 

 

Kαι εδώ για το ΔΕΗ myBusiness 4All+