Οι live μουσικές βραδιές που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα αυτό το καλοκαίρι από το Johnnie Walker

Το Johnnie Walker έδειξε για ακόμα μία φορά το δρόμο και μας προσκάλεσε να απολαύσουμε τη live μουσική, που τόσο μας έλειψε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το Keep Walking Tour by Johnnie Walker !

 

Ανακαλύψαμε νέους καλλιτέχνες, τραγουδήσαμε και χορέψαμε παρέα στους ρυθμούς τους, ενώ απολαύσαμε τα Johnnie Walker Highball Cocktails, Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon. Δύο αναπάντεχοι γευστικοί συνδυασμοί, εξέπληξαν ευχάριστα τους τυχερούς καλεσμένους που παρακολούθησαν τα live sessions, με τους εναλλακτικούς τρόπους που μπορεί κανείς να απολαύσει το ουίσκι! 

Στα τέσσερα live performances του Keep Walking Tour, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ανερχόμενες μπάντες με ποικίλες μουσικές καταβολές. Οι συναυλίες επέστρεψαν δυναμικά, και τα live sessions του Keep Walking Tour by Johnnie Walker, έδωσαν το έναυσμα για να απολαύσουμε καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη γεμάτες μουσική, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. 

 

Το Keep Walking Tour by Johnnie Walker πρόσφερε για ακόμη μία φορά ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες! Τέσσερα live shows, ανερχόμενοι καλλιτέχνες και μπάντες, με τους προσκεκλημένους να απολαμβάνουν τα δροσερά Johnnie Walker Highball Cocktails, 
Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon, ανακαλύπτοντας νέα μουσικά ακούσματα! Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κανείς το καλοκαίρι του; 

 

Στις μουσικές exclusive βραδιές γεμάτες ταλέντο, οι δυναμικές σκηνικές παρουσίες ήταν οι εξής: Theodore & Danai Nielsen, Deaf Radio, Sworr. και The Steams. Οι καλλιτέχνες έδωσαν το έναυσμα για μια δυναμική σεζόν από live εμφανίσεις, πρωτότυπα μουσικά ακούσματα, αλλά και θετική ενέργεια. 

 

Ο Theodore με τη Danai Nielsen μοιράστηκαν μαζί μουσικά τη σκηνή του Fuzz Club παρουσιάζοντας και οι δύο για πρώτη φορά κομμάτια από τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές, δημιουργώντας μία ατμοσφαιρική live εμπειρία για το κοινό.  

 

Σειρά είχαν οι Deaf Radio, που ανέβηκαν στη σκηνή του Fuzz Club, για ένα εντυπωσιακό show, σε μια rock βραδιά που έμεινε αξέχαστη!  

 

Ο alternative pop και electronica ήχος των Sworr. , πλημμύρισαν τη μουσική σκηνή του Gazarte Roof Stage παρουσιάζοντας κομμάτια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά Honest, αλλά  και με τις πρωτότυπες παραγωγές τους, καθώς  και τον χαρακτηριστικό τους ήχο. 

Οι The Steams, επηρεασμένοι από την αμερικάνικη acid rock της δεκαετίας του ‘60, παρουσίασαν κομμάτια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Mild Conquest” και χάρισαν στο κοινό μία ατμοσφαιρική rock εμπειρία σε μία άκρως καλοκαιρινή βραδιά στο Gazarte Roof Stage, ολοκληρώνοντας έτσι τα live sessions του Keep Walking Tour by Johnnie Walker! 

 

Το Keep Walking Tour by Johnnie Walker αποτέλεσε μία γιορτή στην πόλη και μια πολύ πετυχημένη έναρξη για την καλοκαιρινή περίοδο των συναυλιών! Ανακαλύψαμε μαζί νέες μουσικές και τραγουδήσαμε παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες, απολαμβάνοντας τα Johnnie Walker Highballs, Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon. Δε θα μπορούσε να ξεκινήσει το καλοκαίρι καλύτερα!

 

Γιατί η μουσική ενώνει τον κόσμο, πως να το κάνουμε;!
#JohnnieWalker #KeepWalking 

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ