Ιαβέρης, μια Ferrari θέλει ειδικές ικανότητες οδηγού. Ο Κούγιας ψάχνει διάφορες εκδοχές

Ιαβέρης, μια Ferrari θέλει ειδικές ικανότητες οδηγού. Ο Κούγιας ψάχνει διάφορες  εκδοχές

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, εκπαιδευτής οδικής συμπεριφοράς ανέφερε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες. Ωστόσο, ξεκαθάρισε λέγοντας ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν χαθεί πολλές ζωές στο δρόμο και σε άλλα τροχαία.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι πήγαινε γρήγορα, δεν γίνεται να χαθεί ο έλεγχος εάν πήγαινε με τα όρια ταχύτητας που υπάρχουν», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για το θέμα της φωτιάς είπε ότι δεν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται τόσο εύκολα.

«Δεν φταίει ο δρόμος και το αυτοκίνητο. Υπάρχουν κάποια όρια που πρέπει να τηρούνται», ανέφερε.

Το φρικτό τροχαίο στη Βούλα που οδήγησε στον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού όχι μόνο έχει προκαλέσει σοκ, αλλά και ερωτήματα σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

Ο Αλέξης Κούγιας, το γραφείο του οποίου έχει αναλάβει την υπόθεση, μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA και τόνισε ότι η οικογένεια του θύματος θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει κάποιο ζήτημα με άλλο όχημα ή με κάποιον πεζό ή ακόμα και το ενδεχόμενο της έκρηξης», τόνισε ο κ. Κούγιας.

«Θα πρέπει να διερευνηθεί αν υπήρξε κάποιο επεισόδιο με άλλο οδηγό στη διάρκεια της διαδρομής, αλλά την πιθανότητα να είχε κάποια βλάβη το όχημα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

In.gr