Περιστέρι: Σύζυγος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μετά το θετικό self test

Περιστέρι: Σύζυγος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μετά το θετικό self test

Σύζυγος χτύπησε τη γυναίκα του στην περιοχή του Περιστερίου, όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά το θετικό self test για τον κορωνοϊό.

Μήνυση για ξυλοδαρμό κατέθεσε γυναίκα στο Περιστέρι που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της, όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά από θετικό self test για κορωνοϊό.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε την περασμένη Δευτέρα. Η γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

Ο άνδρας της τη χτύπησε, όταν του ζήτησε να μην παραμείνει στο σπίτι μετά το θετικό self test, προκειμένου να μην κολλήσουν τον ιό εκείνη και το παιδί της. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο σύζυγός της αντέδρασε βίαια και τη χτύπησε. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι φωνάζοντας βοήθεια.

«Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα στο Περιστέρι, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των αρχών για το πότε θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Όπως μετέδωσε το Star, ο σύζυγος που χτύπησε τη γυναίκα του στο Περιστέρι όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά το θετικό self test, ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής. Οι καβγάδες με τη γυναίκα του επειδή δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο ήταν συχνοί. Τελικά, πραγματοποίησε τον εμβολιασμό του πριν από λίγα 24ωρα.