Η Adele φέρεται να αγοράζει την έπαυλη του Sylvester Stallone στο Λος Άντζελες

Η Adele φέρεται να αγοράζει την έπαυλη του Sylvester Stallone στο Λος Άντζελες

Ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα στη γεμάτη διασημότητες κοινότητα, η έπαυλη αγοράστηκε από τον Stallone τη δεκαετία του 1990 και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, έναν πλήρη ξενώνα, στούντιο τέχνης, γυμναστήριο, σάουνα και πολλά άλλα.

Οι Los Angeles Times αναφέρουν ότι το ακίνητο κυκλοφόρησε αρχικά στην αγορά για 110 εκατομμύρια δολάρια (81 εκατομμύρια £) στις αρχές του 2020, με την τιμή του στη συνέχεια να μειωθεί στα 80 εκατομμύρια δολάρια (59 εκατομμύρια £). Η έκθεση αναφέρει ότι η Adele βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά του ακινήτου για 58 εκατομμύρια δολάρια (43 εκατομμύρια λίρες).

Η τραγουδίστρια με ένα από τα χειρότερα άλμπουμ στην καριέρα της κατάφερε να συνεχίσει την επιτυχία της στηριγμένη στο ψεύτικο promotion του συνόλου σχεδόν των ΜΜΕ.

Από την αρχή όλα ήταν ψεύτικα, όλα τα άλμπουμ της έχουν σαν τίτλο την ηλικία της, αυτό έχει σαν τίτλο το 30 ενώ είναι 33 ετών, το μάρκετινγκ όμως τα παρουσιάζει όλα όπως θέλει, δεν έχει σημασία βέβαια η ηλικία της, είναι ακόμα πολύ νέα, αλλά το ψέμα έχει κάποια σημασία.

KZ.