Ο,τι λάμπει στην TV δεν είναι χρυσός, μπορεί να είναι και σκουπίδια, μέχρι πόσα χρόνια φυλακή μπορεί να τιμωρηθεί ο Παναγιωτόπουλος

Ο,τι λάμπει στην TV δεν είναι χρυσός, μπορεί να είναι και σκουπίδια, μέχρι πόσα χρόνια φυλακή μπορεί να τιμωρηθεί ο Παναγιωτόπουλος

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων πίσω από τα κάγκελα, έκανε φέτος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, βαρύνει η κατηγορία της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό τη βλάβη του άλλου.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης έως και δέκα ετών.

«Στην ουσία εκκρεμούν όλες οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί και βρισκόμαστε εν αναμονή κι άλλων στοιχείων με άλλες κυρίες που θα κληθούν να καταθέσουν» πρόσθεσε η δικηγόρος μιας εκ των θυμάτων, Σταυρούλα Μπριλή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τουλάχιστον εννέα κοπέλες έχουν καταγραφεί στα επίμαχα βίντεο που κατηγορείται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο ο πρώην παρουσιαστής, εν αγνοία τους.

Δεν έπεισε κανέναν
Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού, δεν έχει πείσει τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Κυρίως επικεντρώνονται στον κωδικό του χρήστη που ανάρτησε τα ροζ βίντεο, στον οποίο περιλαμβάνεται ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησης του κατηγορούμενου παρουσιαστή.