Βακάρος: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα

Βακάρος: Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα

Ο πρώην συνεργάτης του παρουσιαστή αναφέρθηκε στα αστεία που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και με τα οποία προκαλούσε σοκ στον κόσμο.

«ΟΣτάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ», αποκάλυψε ο πρώην συνεργάτης του Σωτήρης Βακάρος στον ΣΚΑΙ αλλά και στον ΑΝΤ1

«Το πιο σημαντικό είναι να αποκατασταθούν όλα τα κορίτσια που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει να αρχίσει να μιλάει και ο Στάθης για να μας πει τι συμβαίνει. Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του. Ξέρω ότι έχει τον δικό του κόσμο, είναι πολύ μορφωμένος και έξυπνος. Αυτός το προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει. Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν κάτι που έτυχε γιατί γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι μια άλλη ζωή που δεν την ξέραμε. Πάντα τα αστεία του προκαλούσαν σοκ και εμάς δεν μας άρεσαν. Έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ. Του άρεσε να σοκάρει κόσμο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Βακάρος.

Ο Σωτήρης Βακάρος είπε στη συνέχεια: «Είχα γνωρίσει πολλές σχέσεις του Στάθη. Όταν ήταν σε σχέση ήταν πιστός, όταν ήταν ελεύθερος ορμούσε σαν χείμαρρος. Δεν ξέρω αν στην πορεία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή τη δόξα».

Ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Σωτήρης Βακάρος, μιλάει στο Love it

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και αδερφικός φίλος του παρουσιαστή, Σωτήρης Βακάρος, με τον οποίο γνωρίζονται 40 χρόνια είχε καταδικάσει πρόσφατα όσα έκανε ο φίλος του τονίζοντας: «Δεν είναι μόνο αδερφικός φίλος, και συνεργάτης… από το 1977 γνωριζόμαστε. Ό,τι έμαθες εσύ, έμαθα κι εγώ. Απλά εγώ ίσως είμαι διπλά οργισμένος γιατί είμαι πάντα διπλά οργισμένος με τους ανθρώπους που τους ξέρω χρόνια και κάνουν τέτοια πατάτα.

Και θα πρέπει να εστιάσουμε στο κορίτσι, να μην εστιάσουμε τόσο πολύ στον Στάθη. Ο Στάθης θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, θα υποστεί τις κυρώσεις του νόμου, αλλά θα πρέπει και αυτός να διορθώσει την κατάσταση πρώτα με την κοπέλα.»!