Τι λέει ο Τράγκας για κορονοϊό και πώς προκύπτει ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο

Τι λέει ο Τράγκας για κορονοϊό και πώς προκύπτει ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο

Αυτά την περασμένη Τρίτη από την σελίδα του το Trash

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα zougla.gr έδωσε ο πρόεδρος του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γιώργος Τράγκας, ο οποίος μίλησε για το “τανγκό” του με τον COVID-19.

Τα συμπτώματα μέχρι στιγμής είναι ήπια. Ένας πυρετός που πηγαινοέρχεται. Δεν αισθάνεται κόπωση και διατηρεί τη γεύση και την οσμή του. Λαμβάνει μια κλασική θεραπεία υποστήριξης του οργανισμού με βιταμίνες και ψευδάργυρο. Δεν κρύβει πως προσέχει ιδιαίτερα, αφού ως γνωστόν εδώ και πολλά χρόνια έχει διαγνωστεί ως διαβητικός. Ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του δεν έχουν εμβολιαστεί.

Αρνείται ωστόσο την ταμπέλα του «αρχηγού των αντιεμβολιαστών». Παράλληλα, διερωτάται πώς είναι δυνατόν από τη στιγμή που ειδοποίησε επίσημα, ως όφειλε, ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, καμία αρμόδια υπηρεσία δεν επικοινώνησε μαζί του. Δεν ρωτήθηκε ποτέ για τις επαφές του. Κανείς δεν του έδωσε κάποιες οδηγίες. Όλα αυτά, που θεωρούνται αυτονόητα, δεν έγιναν. Ούτε ο ΕΟΔΥ ούτε και το υπουργείο Υγείας ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

>>https://crashonline.gr/slider/1497217/synentefksi-g-tragka-sto-zougla-gr-eimai-anemvoliastos-kai-diavitikos-me-covid-19-ichitiko

και τι έλεγε μία εβδομάδα πριν στην εκπομπή του