Με τους σημερινούς ρυθμούς θανάτων θα πεθαίνουν περίπου 30.000 τον χρόνο, όποιος αδιαφορεί παίρνει την ευθύνη

Με τους σημερινούς ρυθμούς θανάτων θα πεθαίνουν περίπου 30.000 τον χρόνο, όποιος αδιαφορεί παίρνει την ευθύνη

Μοιράζει λεφτά στους νέους για να εμβολιαστούν, τον βρίζουν, παίρνει λεφτά επειδή δεν εμβολιάζονται, τον βρίζουν και προτείνουν να μοιράσει λεφτά και όχι να παίρνει.

Σε όλο τον πλανήτη το παιχνίδι με τον κορονοϊό χοντραίνει, ο ιός δεν θα περάσει εύκολα και αν περάσει. Με τους σημερινούς ρυθμούς θεωρητικά θα έχουμε γύρω στους 30.000 νεκρούς τον χρόνο, δεν είναι και λίγοι και κανείς δεν ξέρει για ποιον κτυπά η καμπάνα, όλοι μετά, αλλά και πριν από τα 40 έχουν υποκείμενο νόσημα, αφού νόσημα θεωρείτε και η υψηλή αρτηριακή πίεση.

Η κυβέρνηση προφανώς έκανε αυτό που θα κάνουν σύντομα και άλλες χώρες, βέβαια θα υπάρξουν και αυτοί που θα προτιμήσουν να δίνουν 100 ευρώ και να μην εμβολιαστούν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κινδυνεύσουν. Τέλος πάντων έχουμε μπλέξει και ο θρησκευτικός, πολιτικός και κάθε είδους φανατισμός, δεν βοηθάει, πιστεύω ότι καλό είναι να ακολουθούμε την επιστήμη, τώρα αν κάνω λάθος, τουλάχιστον εγώ δεν βρίζω τους ανεμβολίαστους, όπως βρίζουν αυτοί, θα έλεγε κανείς ότι ο Μητσοτάκης δεν εξελέγη στην Ελλάδα, δεν κυβερνά, ούτε απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού, σύμφωνα με τις σφυγμομετρήσεις, μία έδειξε την διαφορά κάτω από 10%, γύρω στο 9 και αμέσως την έκανε σημαία η αντιπολίτευση.

Κώστας Ζουγρής