Θα αντέξουν οι ανεμβολίαστοι τα νέα μέτρα ή θα έχουμε μετά από καιρό διαδηλώσεις

Θα αντέξουν οι ανεμβολίαστοι τα νέα μέτρα ή θα έχουμε μετά από καιρό διαδηλώσεις

Σε αρκετές χώρες του πλανήτη το θέμα των εμβολιασμών έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις, αφού η κάθε αντιπολίτευση ψάχνει να βρει τρόπο να πλήξει την κυβέρνηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, αλλά η πολιτική πια κυριαρχεί παντού αφού ο κόσμος φανατίζεται όλο και περισσότερο.

Επεισόδια είχαμε χθες στην Ολλανδία, παράπονα από στην Αυστρία ότι η αντιπολίτευση υπονομεύει το έργο των αρχών και οδηγήθηκαν στο Lockdown, στην Αμερική οι οπαδοί του Trump είναι εναντίον του εμβολιασμού και στην Ελλάδα η αντιπολίτευση δεν έχει μια απόλυτα καθαρή γραμμή υπέρ των εμβολίων.

Σε εμάς η θέση μας για τον εμβολιασμό, μας έχει στοιχίσει σε σημαντικό βαθμό αυτή τη λίγη βοήθεια που είχαμε από τους επισκέπτες μας, με την διαφορά ότι εμείς δεν έχουμε πολιτικό συμφέρον, αυτό πιστεύουμε και οι απόψεις μας συμβαδίζουν με όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, αφήνουμε την επανάσταση σ' αυτούς που μας βρίζουν και αμφισβητούν τον κίνδυνο που υπάρχει από τον ιό.

Σας γράφω τα πρώτα θέματα ενός site που είναι φιλικά προσκείμενο στην αντιπολίτευση, αν και υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητο, αλλά δεν υπάρχει κανένα ανεξάρτητο, όλοι υποστηρίζουν κάποιο κόμμα φανατίζοντας το κοινό του.

Το φάντασμα του ολικού lockdown πλανάται πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου - Δυσαρέσκεια και κάμψη της οικονομίας, σαρώνει η πανδημία στην Ελλάδα, υπό πίεση το ΕΣΥ - Στους 1.178 οι νεκροί το Νοέμβριο, συνολικά 17.168 - Στο 93% η πληρότητα των MEΘ, Lockdown Το πείραμα απέτυχε, αλλά επαναλαμβάνεται, ξανά στο προσκήνιο τα απαράδεκτα... Τα δύσκολα Χριστούγεννα της Ευρώπης: Η πανδημία Covid ρίχνει βαριά τη σκιά της για...

Αυτές είναι μέσα στις 9 πρώτες ειδήσεις, μία στις δύο είναι 'φιλικά προσκείμενη στον ιό'.

Μπορεί να έχουμε νέο κύμα αγανακτισμένων; ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις.

Εγώ θα ήθελα να βγουν μαζί οι Μητσοτάκης και Τσίπρας στην τηλεόραση και να προσπαθήσουν να πείσουν για τον εμβολιασμό, όχι να κάνει σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάζει τον Αδωνι να βρίζει στην ουσία τον κόσμο, σαν να τους λέει 'θέλετε να κάνετε αυτό που σας λέει ο Άδωνις; και να θέλανε με το σποτ θα πουν όχι, νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

Κώστας Ζουγρής

photo1637260566 1