James Michael Tyler: Πέθανε 59 ετών από καρκίνο ο αγαπημένος σερβιτόρος 'Gunther' από τα 'Φιλαράκια'

James Michael Tyler: Πέθανε 59 ετών από καρκίνο ο αγαπημένος σερβιτόρος 'Gunther' από τα 'Φιλαράκια'

Ο Gunther από τα 'Φιλαράκια' νικήθηκε από καρκίνο στον προστάτη και έφυγε σε ηλικία 59 ετών.

Μια μεγάλη απώλεια από τα τηλεοπτικά Φιλαράκια έγινε γνωστή πριν από μερικές ώρες. Ο τηλεοπτικός ιδιοκτήτης του καφέ Central Perk στο οποίο περνούσαν τον χρόνο τους οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, ο James Michael Tyler πέθανε σε ηλικία 59 ετών.

Ο τηλεοπτικός Gunther, που λάτρευε την Jennifer Aniston, (Rachel), νικήθηκε από τον καρκίνο στον προστάτη όπως επιβεβαίωσε το People.

Στα μέσα Ιουνίου ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας του, το οποίο αντιμετώπιζε από το 2018. ο Gunther ήταν χαρακτήρας κλειδί στα τηλεοπτικά Friends και έπαιξε σε περισσότερα από 150 επεισόδια μαζί με τηνAniston, την Cox, την Kudrow, τον LeBlanc και τον Perry ενώ είχε αποκαλύψει σχετικά με το πρόβλημα υγείας του:

H Μάχη με τον καρκίνο
«Παλεύω με τη διάγνωση τα τελευταία τρία χρόνια, είναι στάδιο τέσσερα τώρα, προχωρημένος καρκίνος, οπότε θα με νικήσει τελικά», είχε πει ο Tyler στο Today αποκαλύπτοντας πως το διάστημα εκείνο έκανε έναν ακόμα κύκλο χημειοθεραπείας. Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως έκανε μια θεραπεία ορμονών αλλά πάνω στην πανδημία ο καρκίνος προχώρησε και χτύπησε και την σπονδυλική στήλη προκαλώντας παράλυση στο κάτω μέρος του σώματός του.

Ο Gunther εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης και στο επεισόδιο επανένωσης από τα Φιλαράκια στο οποίο ήθελε πολύ αλλά δεν κατάφερε να είναι μέρος του δια ζώσης:
«Ήταν γλυκόπικρο, ήθελα να είμαι στη σκηνή μαζί του, ήμουν πολύ χαρούμενος που με υπολόγισαν, ήταν απόφασή μου να μην είμαι εκεί γιατί δεν ήθελα να ρίξω το κλίμα, δεν ήθελα να πουν ο Gunther έχει καρκίνο»