Όσο ανεβαίνουν οι πωλήσεις των Streaming, τόσο πέφτει η ποιότητα της μουσικής

Όσο ανεβαίνουν οι πωλήσεις των Streaming, τόσο πέφτει η ποιότητα της μουσικής

Έχω κουραστεί να αναφέρω συχνά το πόσο έχει μειωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για την μουσική γεγονός που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο μέλλον για όσους ασχολούνται με αυτήν.

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, πάντα κυκλοφορούν αξιόλογα πράγματα σε όλα τα μουσικά είδη και προσπαθούμε να σας τα κάνουμε γνωστά με το πρώτο μας άκουσμα.

Όμως είναι πικρό, αλλά όταν βλέπω ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά σας και σε κάθε μουσική ανάρτηση μπαίνουν ελάχιστοι επισκέπτες, νιώθω περίεργα και χάνω την ενεργητικότητα μου αφού δεν βλέπω να υπάρχει κίνητρο.

Περνάμε και τις δυσκολίες μας οικονομικά, χωρίς διαφήμιση και στήριξη από το κοινό, παράλληλα βλέπουμε τον χορό των εκατομμυρίων από τράπεζες, εταιρείες στοιχημάτων και ενέργειας οι οποίοι δουλεύουν μόνο με τα μεγάλα ΜΜΕ για ευνόητους προφανώς λόγους.

Αυτοί που κινούν την μουσική κατάφερα να επιβάλλουν έναν νέο τρόπο αποδοχής της μουσικής για το κοινό ο οποίος πια έχει γίνει συνήθεια και φέρνει κέρδη, ο νεαρός ακροατής δεν ενδιαφέρεται για το ποιον καλλιτέχνη ακούει, σου λέει ακούω μουσική, το ποιος είναι δεν έχει σημασία γι' αυτόν, έχει γίνει κάτι σαν κι αυτό που λέγαμε μουσική για ασανσέρ.

Αρκετό βρίσιμο στους στίχους, ωραία αγόρια και κορίτσια και η συνταγή είναι έτοιμη, κάτι σαν τις εκπομπές μαγειρικής.

Τα αξιόλογα πράγματα δεν παίζονται από τα εμπορικά ραδιόφωνα, στην Ελλάδα, άσε έχουν μείνει στους Led Zeppelin που σπάνια τους ακούει κανείς και ας τους έχουμε αγαπήσει, ο ήχος αυτός είναι πια εκτός εποχής, αλλά βέβαια ακούγεται ευχάριστα από αυτούς που τον έζησαν.

Όμως δεν μπορούμε να πείσουμε τα νέα παιδιά να τους ακούσουν και βρεθεί κάποιος αυτός θα είναι η εξαίρεση.

Βαρέθηκα, αλλά πρέπει να στηρίξετε την σελίδα μας, αν καταλαβαίνετε την διαφορά που έχουμε από άλλους, ακόμα και από τα site του εξωτερικού. Δεν λέω ότι είμαστε καλύτεροι, είμαστε όμως διαφορετικοί, άλλοι δεν θέλουν να παλέψουν γι' αυτό, εγώ όσο μπορώ, θα το παλεύω και θα το φωνάζω και σας ευχαριστώ που μας στηρίζετε με την παρουσία σας, ποτέ δεν είχαμε τόσο κόσμο, ούτε στις χρυσές εποχές, βέβαια δεν είναι όλοι για την μουσική, την παρακολουθούν όμως.

Κώστας Ζουγρής