Κώστας Ζουγρής: Ζουγρή, όλο για αστυνομίες γράφεις, δεξιός είσαι;

Κώστας Ζουγρής: Ζουγρή, όλο για αστυνομίες γράφεις, δεξιός είσαι;

Υπάρχουν και φίλοι που μου συνιστούν φιλικά να μην γράφω θέματα που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν σαν φιλοδεξιά και θέλουν να με προστατεύσουν.

Δεν είναι βέβαια αυτοί αντιδεξιοί, αντίθετα φοβούνται όμως το Bullying από όσους πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει δεξιούς πολίτες, αλίμονο θέλουν να μοιάζουμε πχ στην Κούβα την οποία όλοι λατρέβουν, δεξιοί και αριστεροί.

Η αστυνομία δεν είναι βέβαια ιδιοκτησία της δεξιάς, μπορεί ιδεολογικά αρκετοί αστυνομικοί να ανήκουν στην δεξιά, αυτό όμως εμένα με αφήνει αδιάφορο, πιστεύω ότι η αστυνομία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και γράφω απόψεις γι'α υτούς όπως θα έγραφα και έχω γράψει για όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Εγώ δεν είμαι κολλημένος με δεξιά και αριστερά, συχνά έχω πάρει θέσεις για τις οποίες δεν συμφωνούν αυτοί, αλλά και άλλες παρατάξεις, όμως γράφω την γνώμη μου για την οποία μπορείτε να μην συμφωνείτε, όμως είναι άδικο να θέλετε να με φιμώσετε, ας μην τα διαβάζετε.

Επίσης αφού υπογράφω εγώ θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψετε να χρεώνετε στον Πετρίδη τα πάντα.

Τι θα γίνει με την αστυνομία; εγώ δεν θα ζω, αλλά όπως μας επέβαλλαν τους Security θα δείτε μια διαφορετική αστυνομία, ιδιοκτησία αυτών που έχουν και τις εταιρείες Security, όπως έγινε και με την ΕΛΠΑ, αλλά μάλλον με Γερμανούς αστυνομικούς, θα ήθελα να μπορούσα να έβλεπα τότε τις αντιδράσεις σας και το πως θα θυμόσαστε τους έλληνες αστυνομικούς, σαν αγγελούδια

Δεν με ενδιαφέρουν εδώ και χρόνια τα Ελληνικά κόμματα, όμως πάντα ψηφίζω αυτό που σε κάθε εκλογές πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για την χώρα, οι νεανικοί φανατισμοί έχουν περάσει.

Κώστας Ζουγρής