Από το γιατί είναι οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, φτάσαμε στο γιατί έφυγαν, ένας πλανήτης γεμάτος υποκρισία και κόμπλεξ

Από το γιατί είναι οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, φτάσαμε στο γιατί έφυγαν, ένας πλανήτης γεμάτος υποκρισία και κόμπλεξ

Τώρα δίνει συνέντευξη τύπου ο Αμερικανός πρόεδρος για να δικαιολογήσει την αποχώρηση των Αμερικανών από το Αφγανιστάν, μία αποχώρηση που είχε συμφωνήσει ο Τραμπ ο οποίος ζήτησε να παραιτηθεί ο Μπάιντεν επειδή αποχώρησε από το Αφγανιστάν.

Από την άλλη η καθημερινή μουρμούρα στην Ελλάδα ζητάει να μην ζητάμε από την Ευρώπη να στέλνει πίσω στο Αφγανιστάν τους Αφγανούς που θα φτάνουν παράνομα στην χώρα μας, αλλά μάλλον θέλει να τους φιλοξενήσουμε στην Πλατεία Βάθη.

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια και υποκρισία από όλες τις πλευρές.

Οι εξελίξεις έχουν δρομολγηθεί εδώ και μήνες και δεν μπορούν να αλλάξουν επειδή το ζητάει η Ελλάδα και οι πολιτικοί της ηγέτες οι οποίοι στο θέμα των προσφύγων είναι έρμαια των ξένων και έχουν συμφωνήσει τα πάντα αρκεί να παίρνουν χρήματα σαν επιδοτήσεις

Οι Αφγανοί σύντομα θα είναι οι περισσότεροι ξένοι σε αριθμό στην χώρα μας, θε ξεπεράσουν και τους Πακιστανούς αφού πολλοί κονομάνε από τις παράνομες εισόδους, αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει, η διαφθορά είναι μεγάλη.

Οι επόμενοι 3 μήνες ενδέχεται να φέρουν τόσους Αφγανούς στην χώρα μας, ώστε θα αυξηθεί ο πληθυσμός μας κατά αρκετές χιλιάδες κόντρα στην υπογεννητικότητα που βασανίζει την χώρα.

Κώστας Ζουγρής

«Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αποχωρήσουμε από το Αφγανιστάν», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, στο διάγγελμα που απηύθυνε προς τον λαό του για την κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν και για την οποία δέχεται οξεία κριτική και ο ίδιος.

Ο Μπάιντεν, αφού έκανε έναν απολογισμό του 20ετούς πολέμου στο Αφγανιστάν και των απωλειών που είχαν οι ΗΠΑ σε ανθρώπους και χρήμα – τρισεκατομμύρια, όπως είπε – τόνισε ότι εάν παρέμεναν οι αμερικανικές δυνάμεις στη χώρα, ουδείς θα μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά τους, αφού «από την 1η Μαΐου δεν υπήρχε πλέον συμφωνία εκεχυρίας».

Παράλληλα, στοχεύοντας στο θυμικό των Αμερικανών, απηύθυνε το ερώτημα:

«Πόσους νέους Αμερικανούς και πόσες νέες Αμερικανίδες θα χάσουμε ακόμη για έναν εμφύλιο πόλεμο μιας ξένης χώρας;».

Παράλληλα, προειδοποίησε τους Ταλιμπάν να μην κάνουν οτιδήποτε που θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των αμερικανικού προσωπικού, ενώ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στηρίζουν τους Αφγανούς πολίτες.