Αν είχαμε εμβολιασθεί όλοι, η χώρα στον τουρισμό θα πήγαινε με 1000 και όλοι θα κέρδιζαν, αυτό λέει η λογική

Αν είχαμε εμβολιασθεί όλοι, η χώρα στον τουρισμό θα πήγαινε με 1000 και όλοι θα κέρδιζαν, αυτό λέει η λογική

Άρχισαν οι εκπτώσεις και οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι και οι καλύτερες, μικρό το ενδιαφέρον, ο κόσμος φοβάται ή δεν έχει λεφτά ή έχουν μειωθεί οι δημόσιες σχέσεις του και δεν μπαίνει στην διαδικασία του να αγοράσει, την βγάζει με αυτά που έχει.

Αυτοί οι οποίοι δεν εμβολιάζονται μοιραία οδηγούν την χώρα στην οικονομική αυτοκτονία βασικά από ένα πείσμα και μια τάση δήθεν αυτονομίας σε ένα αγαθό όπως το εμβόλιο που στην ιστορία έχει σώσει εκατομμύρια ζωές.

Το να μην θέλουν να το κάνουν όσοι μέχρι τώρα αρνούνται μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει επίπτωση στην υγεία τους και ενδεχομένως ποτέ να μην περάσουν κάτι δύσκολο, η χώρα όμως θα πεθάνει οικονομικά και δεν νομίζω όλοι οι αρνητές να έχουν τα προσόντα ή την διάθεση να πάνε στο εξωτερικό.

Θα μου πείτε είναι ένας εκβιασμός, ναι σαν κι αυτόν που σας έκαναν οι γονείς σας όταν ήσασταν μωρά και αν δεν το έκαναν πολλοί από εμάς δεν ξέρω τι μέλλον θα είχαν, κάποτε τα παιδιά, ακόμα και στην Ελλάδα είχαν μεγάλη θνησιμότητα, τα εμβόλια τα έσωσαν.

Πιστεύω ότι προοδευτικά, αρκετοί σημερινοί αρνητές θα αλλάξουν γνώμη, το κακό στην οικονομία θα έχει γίνει, δεν είναι όλη η χώρα Μύκονος.

Κώστας Ζουγρής