Σάρον Στόουν κατά της… «θεοποίησης» της Μέριλ Στριπ

Σάρον Στόουν κατά της… «θεοποίησης» της Μέριλ Στριπ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρον Στόουν τάχθηκε κατά της «αγιοποίησης» της Μέριλ Στριπ, προσθέτοντας ότι θεωρεί τον εαυτό της πολύ καλύτερο «κακό» στη μεγάλη οθόνη, από την βραβευμένη με τρία Όσκαρ Στριπ.

Σε μια συνέντευξη στο Everything Zoomer, η Στόουν ρωτήθηκε σχετικά με το ότι «επιτέλους» συνεργάστηκε με τη Μέριλ Στριπ, με την οποία συμπρωταγωνίστησε στην ταινία του 2019 «Το ξέπλυμα» (The Laundromat).

«Το ξέπλυμα»
«Η δουλειά ήταν έτσι στημένη, ώστε όλοι να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Μέριλ, γιατί μόνο η Μέριλ έπρεπε να είναι η καλύτερη. Νομίζω ότι είναι μια υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός. Όμως κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχες με τη Μέριλ Στριπ. Ολόκληρη η αγιογραφία της Στριπ είναι μέρος αυτού που κάνει το Χόλυγουντ στις γυναίκες».

Η Αμερικανίδα σταρ συνέχισε να απαριθμεί άλλες ηθοποιούς που πίστευε ότι ήταν στο ίδιο κορυφαίο επίπεδο με την Μέριλ Στριπ.

«Βασικό Ένστικτο»
«Η Βαϊόλα Ντέιβις είναι ισάξια. Η Έμα Τόμσον, η Τζούντι Ντέιβις, η Ολίβια Κόλμαν, η Κέιτ Γουίνσλετ. Αλλά λες Μέριλ Στριπ και όλοι πέφτουν στο πάτωμα. Εγώ είμαι πολύ καλύτερη κακιά από τη Μέριλ. Δεν θα ήταν καλή στο Βασικό Ένστικτο ή στο Καζίνο», είπε η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου».

naftemporiki.gr