Μητσοτάκης: Η προστασία και η φροντίδα των ζώων, είναι θέμα πολιτισμού  

Μητσοτάκης: Η προστασία και η φροντίδα των ζώων, είναι θέμα πολιτισμού   

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την προστασία και φροντίδα των ζώων συντροφιάς

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα ζώα συντροφιάς και το νομοσχέδιο για την προστασία και τη φροντίδα τους.

Το μήνυμά του για το νομοσχέδιο σχετικά με την προστασία και τη φροντίδα των ζώων συντροφιάς, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι καιρός η Ελλάδα να κάνει γενναία βήματα μπροστά στην προστασία των μικρών μας φίλων» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter και στο Facebook που τη συνοδεύει από σχετικό βίντεο. «Η προστασία των ζώων είναι θέμα πολιτισμού και μας αφορά όλους», τονίζει.

Ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ακόμα ότι, μεταξύ άλλων, στόχοι του νέου νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς είναι: «Μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, ενίσχυση της υιοθεσίας, προστασία από κακοποίηση, διασφάλιση της ευζωίας τους. Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς στόχους του νέου ν/σ για τα ζώα συντροφιάς».

Είναι καιρός η Ελλάδα να κάνει γενναία βήματα μπροστά στην προστασία των μικρών μας φίλων: μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, ενίσχυση της υιοθεσίας, προστασία από κακοποίηση, διασφάλιση της ευζωίας τους. Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς στόχους του νέου Ν/Σ για τα ζώα συντροφιάς. pic.twitter.com/dY2908qEaJ

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) May 7, 2021