Γιος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους»

Γιος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους»

Τα συγκινητικά λόγια του γιου του δημοσιογράφου στην κηδεία και η ανάρτηση της αδελφής του.

Συγκινητικό ήταν το «αντίο» που απηύθυνε στην κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στο Καλλίφυτο Δράμας, ο 21χρονος γιος του, Δημήτρης.

«Οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα μου φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε», είπε ο γιος του δημοσιογράφου, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στον Άλιμο.

«Τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Καραϊβαζ, στις 15:00 | Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων 11/4/2021 | OPEN TV

Σύμφωνα με το «Έθνος», μόλις βγήκε η σορός του δημοσιογράφου από το παρεκκλήσι για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό», συγκινώντας τους συγγενείς και τους λιγοστούς -λόγω των μέτρων- φίλους που βρέθηκαν στο «τελευταίο αντίο». Στην κηδεία εκτός από τη σύζυγο και τον γιο του, ήταν ακόμη η αδελφή του, αλλά και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, που ζει μόνιμα στο χωριό.

Γιώργος Καραϊβάζ: Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής του

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του δημοσιογράφου, η αδελφή του έγραψε μία συγκινητική ανάρτηση στa social media, αποχαιρετώντας τον μικρό της αδελφό. «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…».

Διαβάστε περισσότερα>> στο .athensvoice.gr/