Αν σού πούν ότι ο ήλιος είναι μιά τηγανητή πατάτα θα το πιστέψεις;

Αν σού πούν ότι ο ήλιος είναι μιά τηγανητή πατάτα θα το πιστέψεις;

Είμαι πολύ κουρασμένος και σε φάση "αχ πώς βαριέμαι σε τούτη την ακτή" , αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ . Ξεκινάω από το τέλος , από το υστερόγραφο σου , σέβομαι τό ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην γνώμη , στην άποψη , κανείς όμως δεν είναι υποχρεωμένος με το στανιό να σέβεται τήν όποια άποψη καί γνώμη κυκλοφορεί .

Για κάποιο λόγο πού δεν γνωρίζω και δεν με αφορά, εσύ και πάρα πολλοί άλλοι , είσαι αρνητής τής πραγματικότητας . Οι άνθρωποι , εσύ , εγώ , όλοι μας , έχουμε σε κάποιο διαφορετικό ίσως βαθμό μιά χρονοκαθυστέρηση στην αντίληψη πραγμάτων και καταστάσεων , αντιλαμβανόμαστε κάτι ΑΦΟΥ έχει συμβεί και όχι ΠΡΙΝ ή ΟΤΑΝ συμβαίνει . Σε αυτό πρόσθεσε καί τήν ευκολία να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με στερεότυπα και κλισέ πού ίσως κάποτε ίσχυαν , όμως ο Χρόνος προχωράει και άν έχουμε εξαφανίσει από μέσα μας την αμφιβολία , την αναρώτηση και τήν ικανότητα να συνθέτουμε θα μείνουμε κολλημένοι σε απόψεις πού δέν θέλουμε να επανεξετάσουμε . Δεν θα επανεξετάσουμε βασικές αξίες και αρχές , αλλά απόψεις και γνώμες .

Για παράδειγμα , έχει δίκιο ο Ζουγρής όταν μάς λέει ότι βλέπουμε αρνητικά τίς νέες μουσικές , σού λέει κράτα τίς βασικές σου αξίες και αρχές αλλά ρε μάστορα ο κόσμος αλλάζει . Μιλάς για εφημερίδες και κανάλια , οι εφημερίδες κάποτε είχαν κυκλοφορία πάνω από 1 εκατομμύριο φύλλα και τώρα μετα βίας πουλάνε 40-50 χιλιάδες , ποιόν να επηρεάσουν ; τόν κανένα ; Λές , τα έχουν πάρει χοντρά , αυτό πού ξέρω εγώ είναι ότι κάτι πήραν για τήν διαφήμιση τού εμβολίου , ακόμα και αν πήραν έχε υπ ́όψη σου ότι οι εφημερίδες τα "παίρνουν" σε πανευρωπαικό επίπεδο για να στηριχτεί το δικαίωμα τής πολυφωνίας , ακόμα και αν εδώ τα παίρνουν με διαφορετικό τρόπο πιστεύεις ότι ο κάθε εφοπλιστής - ιδιοκτήτης χολοσκάει για τα ψίχουλα πού θα πάρει από το κράτος ; και άντε τα πήρε , εσύ ο αναγνώστης , είσαι μόμολο και δέν έχεις το προσωπικό σου φίλτρο όταν διαβάζεις κάτι ; Στα κανάλια όπως και στίς εφημερίδες , δεν επιλέγει ο καθένας ελεύθερα τι θα διαβάσει και τι θα δεί ;

Αν σού πούν ότι ο ήλιος είναι μιά τηγανητή πατάτα θα το πιστέψεις ; άστους λοιπόν να λένε τήν γνώμη τους όπως θέλεις εσύ να λές την δική σου .Τώρα επειδή βαρέθηκα , είπες , είπατε , λένε όλοι την γκρίνια τους , καμμιά πρόταση έχεις να κάνεις ;

Σε άλλο θέμα τώρα , άσε μας ρε Γιώργο , ( αν κατέβεις Αθήνα , ειδοποία ) πέτυχα ένα όνομα σήμερα και θυμήθηκα το ίδιο όνομα στό 1998 στο Σταυρό τού Νότου , δέν ξέρω αν είναι συνωνυμία αλλά μού έκανε εντύπωση η διαδρομή . Αν κάποιος θέλει να τραγουδάει "ξένα" θα καταλήξει τελικά στην ̈λαική ̈πίστα ?

neverwill
https://www.youtube.com/watch?v=XFCh06nBdog
https://www.youtube.com/watch?v=1VKfs-16VDY
Απάντηση σ' αυτό
Όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που τα χουν πάρει 'χοντρά' από τον άχρηστο πρθ το ίδιο βιολί... Φερέφωνα της κυβέρνησης, τη λιβανίζουν νυχθημερόν ότι μλκ κι αν κάνει (και είναι πολλές). Αλίμονο, αν η λύση ήταν ο εγκλεισμός και μάλιστα με τέτοιου σοβιετικού τύπου μέτρα (εξωφρενικά πρόστιμα, μηνυματα,περιορισμός στην επιτρεπόμενη απόσταση από το σπίτι κλπ).Και αν αυτά τα συγκεκριμένα εφαρμόστηκαν σε Κίνα, Κορέα... εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν. Η χώρα μας βίωσε μια δεκαετία μνημονίων με τους βασικούς υπαίτιους ατιμώρητους και τώρα την εγκληματική διαχείριση της κατάστασης την πληρώνει πάλι ο κοσμάκης... Σε όλες τις χώρες οι αντιδράσεις φουντώνουν κάθε μέρα που περνάει, έχουν γίνει προσφυγές στα δικαστήρια για την αντισυνταγματικότητα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, εδώ δεν κινείται φυλλο... Σε λίγο συμπληρώνουμε μισό χρόνο λοκνταουν, οι άνθρωποι έχουν εξαντλήσει τις αντοχές τους και οι κυβερνώντες τους κοροιδευουν κατάμουτρα με την κρισιμότητα των επόμενων δύο εβδομάδων που δεν τελειώνουν ποτέ... Και κάτι τελευταίο που ίσως σου διαφευγει: Όλοι αυτοί οι 'δημοσιογράφοι' του κώλου γράφουν παρόμοια άρθρα εκ του ασφαλούς καθόσον έχουν δυνατότητα ελεύθερης διακίνησης σε όλη την επικράτεια και έχουν το απύθμενο θράσος να καταλογίζουν ως υπευθυνους τους πολίτες που κυκλοφορούν στους δρόμους, στις πλατείες, στα πάρκα, αφού η εστίαση παραμένει κλειστή 6 μήνες... ΥΓ: Πιθανόν όλα όσα γράφω να μη σε βρίσκουν συμφωνο, σεβάσου και την αντίθετη άποψη με την οποία διαφωνείς.
George Santalidis