Συγκινεί η ανάρτησή της Ελένης Ράντου για τον θάνατο του ηθοποιού Βαγγέλη Χατζηνικολάου

Συγκινεί η ανάρτησή της Ελένης Ράντου για τον θάνατο του ηθοποιού Βαγγέλη Χατζηνικολάου

«Ένας άγγελος… ένας υπέροχος άνθρωπος… ένας σπουδαίος ηθοποιός… ένας πολύτιμος συνεργάτης… ένας αφοσιωμένος φίλος…. ένας ακούραστος σύντροφος … μια βαθιά ευαίσθητη και δοτική ψυχή πέταξε σήμερα για τον παράδεισο. Όσοι σε γνωρίζαμε σου χρωστάμε κάτι.

Γιατί έδινες πάντα τόσο γενναιόδωρα χωρίς να ζητάς πότε να πάρεις. Σ αγαπώ πολύ Βαγγέλη μου. Θα σ έχω πάντοτε κοντά μου. Θα σε κρατάω μέσα μου να μου φωτίζεις τα σκοτάδια. Καλό ταξίδι Βαγγέλη Χατζηνικολάου», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, ο ηθοποιός και σκηνογράφος Βαγγέλης Χατζηνικολάου.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολύ πρόωρη αποχώρηση..Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φίλος Βαγγέλης Χατζηνικολάου που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο θέατρο μας (Εθνικό και Ελεύθερο) Και με αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση κ το σινεμά έφυγε μετά από μάχη με την επάρατο…Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε, δεν θα ξεχάσουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιούμορ σου», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι δουλειές που έκανε ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου στο θέατρο μεταξύ άλλων ήταν: Φιλουμένα (Θέατρο Διάνα 2017), Το κουρδιστό πορτοκάλι (Θέατρο Κιβωτός 2015), Η τρελή του Σαγιό (Εθνικό Θέατρο-Κτίριο Τσίλλερ Κεντρική σκηνή 2014), Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (Θέατρο Μικρό Παλλάς 2011)