Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό: Με μάσκα και νυστέρι ποζάρει στο χειρουργείο

Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό: Με μάσκα και νυστέρι ποζάρει στο χειρουργείο

Συγκλονίζουν τα ντοκουμέντα που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με τον 47χρονο ψευτογιατρό, όχι μόνο να είναι μέσα σε χειρουργείο, αλλά να τολμά να ποζάρει "ντυμένος" χειρουργός με την ιατρική στολή και να κάνει επίδειξη ενός λιπώματος που μόλις έχει αφαιρεθεί από ασθενή.

Όμως οργή προκαλούν τα ερωτήματα που συνδέονται με την παρουσία του μέσα στο χειρουργείο. Σε ποια κλινική η νοσοκομείο έχουν συμβεί; Ποιοι είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που ποζάρουν δίπλα του και τι ήξεραν για την ιδιότητά του;

Οι φωτογραφίες φαίνεται να διαψεύδουν τον ισχυρισμό του μέχρι σήμερα πως δεν εμφανιζόταν στα θύματά του σαν γιατρός, πράγμα που έχουν επιβεβαιώνει και αρκετοί που πιάστηκαν στα δίχτυα της απάτης τους με τον υποφαινόμενο να εμφανίζεται ως κορυφαίος ογκολόγος με πολλά διπλώματα και επιτυχίες στο επιστημονικό τους παλμαρέ.

Τα νέα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως αποδεικνύουν τη δράση και τη θρασύτητα του ανθρώπου που δε δίστασε μη έχοντας καμία γνώση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο προφυλακισμένος ψευτογιατρός που εξαιτίας των "διαγνώσεών του" οδηγήθηκαν στο θάνατο τουλάχιστον τρία άτομα, προδίδεται από τις φωτογραφίες και αυτά τα ντοκουμέντα αναιρούν αυτό που έχει πει στην κατάθεσή του πως "Οι ίδιοι ( οι ασθενείς) που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη". Ο ίδιος έχει ακόμα ισχυριστεί πως απλώς συνόδευε τους ασθενείς μέχρι τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία και όχι φυσικά στο χειρουργείο.

Η καταγγελία Κούγια για τις εγχειρήσεις του ψευτογιατρού

Πριν από λίγες ημέρες, το δικηγορικό γραφείο Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση δυο θυμάτων του ψευτογιατρού κατήγγειλε την παρουσία του σε πολύωρο χειρουργείο ενός από τους δυο πελάτες που εκπροσωπεί. Γράφει ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση που προκάλεσε την αντίδραση της κλινικής, και τη διάψευση από μέρους της του συγκεκριμένου περιστατικού.

"Το δικηγορικό μας γραφείο κάνει γνωστό ότι ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, ο οποίος παρίστανε τον ιατρό.

Ο πρώτος εντολέας μας Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο και τρεις συνεργούς του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση, κατά την οποία του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν "κλωβό", και, ενώ είχε ένα πρόβλημα υγείας από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη λόγω πτώσεως από αλεξίπτωτο, τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%.

Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά τη δυνατότητα της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας.

Στη πρώτη περίπτωση οι προβλεπόμενες ποινές έχουν ανώτατο όριο τα 15 χρόνια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση την ισόβια κάθειρξη".