Προσαγωγή 35χρονης βασικής υπόπτου στην αστυνομία για το βιτριόλι

Προσαγωγή 35χρονης βασικής υπόπτου στην αστυνομία για το βιτριόλι

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή βασικής υπόπτου για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Στην κατοχή της προσαχθείσας εντοπίστηκε η τηλεκάρτα που χρησιμοποιούσε για να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και η περούκα που φέρεται να χρησιμοποίησε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που ερευνούσε την υπόθεση κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση της υπόθεσης.

Eπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας.

Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της. Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης.

Όπως, έλεγαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες, ο σχηματισμός δικογραφίας και η σύλληψη χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, κάτι που δημιουργεί ελπίδες πως βρίσκονται κοντά στην λύση της υπόθεσης.

Οι Αρχές είχαν βάλει στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες δύο γυναίκες από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, οι οποίες είχαν πρόσφατα προστριβές με την 34χρονη.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν επρόκειτο για άτομα που είχαν κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον της αστυνομίας, αλλά για δυο εντελώς νέα πρόσωπα.

Τα δεδομένα που έφτασαν στα γραφεία των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. από την ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων αλλά και από καταθέσεις από το φιλικό περιβάλλον του θύματος έδειξαν τα δυο αυτά πρόσωπα και οδήγησαν, τελικώς, στην προσαγωγή του ενός.

Τα όσα είχαν γραφτεί ή ακουστεί το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως βόλεψαν αρκετά τους αστυνομικούς, καθώς, έκαναν τη δράστιδα να πιστέψει ότι οι Αρχές βρίσκονται μακριά από την ταυτοποιήσή της.

Πηγή: Ελεύθερος τύπος/CNN.gr