Για την κόρη της τραγουδίστριας στην Θεσσαλονίκη, ας βάλουν μια 'κόκκινη γραμμή'

Για την κόρη της τραγουδίστριας στην Θεσσαλονίκη, ας βάλουν μια 'κόκκινη γραμμή'

Ας τα βρουν πρώτα μεταξύ τους οι γονείς

Μαμά/ δικηγόρος

2. Η εντολέας μου αποτελεί αριστούχο φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου, όπου βρισκόταν κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που τις καταλογίζονται.

3. Η εντολέας μου αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό COVID-19 στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα α-συμπωματική από τις αρχές του Μαΐου, ήτοι ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 01/06/2020.

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποδεδειγμένα ψεύδη καθότι η εντολέας μου έχει προβεί σε τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα, σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες της επιβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί προ ενός μηνός.

Μπαμπάς στον ΑΝΤ1

Την 1η Ιουνίου η 25χρονη, όπως λέει ο πατέρας της, επέστρεψε στη χώρα μας και υπεβλήθη άμεσα σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουνίου, η νεαρή, έπειτα από την επιμονή του πατέρα της, υπεβλήθη εκ νέου σε τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό. Πλέον, η νεαρή βρίσκεται σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ουδέποτε «έσπασε».

Όσο για αυτά που ακούγονται, ότι δηλαδή η 25χρονη (που είναι κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας) έκανε πάρτι άμα τη επιστροφή της στην Ελλάδα, ο πατέρας της ήταν κατηγορηματικός, διαψεύδοντας ότι έγινε οποιουδήποτε είδους πάρτι στο σπίτι του. Αντιθέτως, ανέφερε ότι η κόρη του το μόνο που έκανε ήταν να πάει σε ένα φιλικό σπίτι, όπου βρίσκονταν συνολικά 12 άτομα. Μάλιστα, έγιναν τεστ σε όλα τα άτομα που ήταν εκεί, με τα δείγματα επτά εξ αυτών να είναι αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα αποτελέσματα για τους άλλους τέσσερις αναμένονται σήμερα.

Πηγή: iefimerida