Όλα δείχνουν το τέλειο έγκλημα στην υπόθεση βιτριόλι, το ετοίμαζε μήνες ο/η δράστης

Όλα δείχνουν το τέλειο έγκλημα στην υπόθεση βιτριόλι, το ετοίμαζε μήνες ο/η δράστης

Ο κύκλος των υπόπτων για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα αρχίζει να κλείνει ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί που ενδεχομένως μετέφερε τη δράστιδα, πρόκειται για μία γυναίκα αμίλητη και ψυχρή.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τα δύο προγραμματισμένα χειρουργεία της 34χρονης. Οι γιατροί έχουν πει πως έχει εγκαύματα στο 93% του προσώπου της και είναι αρκετά βαθιά, τονίζοντας ότι η αποκατάσταση θα πάρει πολύ χρόνο. Η ίδια ζητά επιμόνως να μάθει για την κατάσταση της υγείας της ωστόσο οι γιατροί εκτιμούν πως δεν είναι ακόμη σε ψυχική κατάσταση για να δει το πρόσωπό της. Παράλληλα, η 34χρονη ρωτά διαρκώς για το αν συνελήφθη η δράστις που της επιτέθηκε με τόσο βάναυσο τρόπο.

Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα στην εταιρία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρίες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.

Βάσει της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται πως η δράστις πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν από πού ακριβώς αγοράστηκε η τηλεκάρτα ή αν έχουν γίνει άλλες τηλεφωνικές κλήσεις.

Εν ολίγοις, το ταξί συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον για τις Αρχές αφού φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί πλέον της ημέρας που σημειώθηκε η επίθεση, άρα θα μπορούσε να συσχετίζεται με τυχόν προηγούμενη απόπειρα ή κατόπτευση του χώρου.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν εξασφαλίσει νέο βίντεο με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι. Ωστόσο και σε αυτό το βίντεο το πρόσωπο της δράστιδας δεν φαίνεται, επειδή φοράει μάσκα και σκούφο.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν καταθέσει 25 άτομα από το φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, όπως και κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε η επίθεση. Οι αστυνομικοί άλλωστε μίλησαν και την Πέμπτη με τη 34χρονη γυναίκα σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν περισσότερες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος των υπόπτων ατόμων που φαίνεται να είχαν κίνητρο και δεν υπερβαίνει τα πέντε, παραμένει ως έχει, με κάποιες περιπτώσεις να συγκεντρώνουν περισσότερο το ενδιαφέρον των Αρχών και ενδεχομένως από τις απαντήσεις των εταιρειών της κινητής που ήδη έχουν ξεκινήσει και αναλύονται να μπορέσουν να εντοπίσουν τυχόν στίγματα ή συνομιλίες σε επίμαχα σημεία και ώρες με ελπίδα οι αστυνομικοί να μπορέσουν να "κλειδώσουν" σε συγκεκριμένο άτομο.

Πηγή: 247news