Τι κρίμα - Σκοτώθηκε 31 ετών ο ταλαντούχος κιθαρίστας Γιώργος Τσαλαμπούνης, ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Μυστακίδη

Τι κρίμα - Σκοτώθηκε 31 ετών ο ταλαντούχος κιθαρίστας Γιώργος Τσαλαμπούνης, ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Μυστακίδη

Η είδηση του θανάτου του ταλαντούχου κιθαρίστα Γιώργου Τσαλαμπούνη στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει τον κόσμο της μουσικής. Συνεργάτης του Δημήτρη Μυστακίδη, εξαιρετικό ταλέντο που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στις σκηνές της πόλης. Ο Γιώργος Τσαλαμπούνης σκοτώθηκε σε δυστύχημα στον περιφερειακό χθες τη νύχτα οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του. Ήταν 31 χρόνων.

Σε ανακοίνωση ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος:

«Η τραγική είδηση του ξαφνικού και τόσο άδικου χαμού του αγαπημενου μας συναδέλφου Γιώργου Τσαλαμπούνη μας γέμισε θλίψη και οδύνη! Δεν το χωράει το μυαλό! Ένας από τους καλύτερους νέους μουσικούς της πόλης, ένα εξαιρετικό παιδί με αρχές και αξίες! Φίλος, συνάδελφος! Η οικογένεια των μουσικών της Θεσσαλονίκης θρηνεί! Εκφράζουμε τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου. Με απόφαση του Δ.Σ., ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος θα στείλει στεφάνι ή θα κάνει κατάθεση, όπου ορίσει η οικογένειά του ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του. Καλό παράδεισο Γιώργο! Οι συνάδελφοι σου!»

Ο Δημήτρης Μυστακίδης τον αποχαιρέτησε με αυτά τα λόγια:

“Δώσε Τσάλα” του φώναζα όταν ερχόταν η ώρα. Και ξεχύνονταν όλο το απίστευτο ταλέντο και η ενέργεια που δεν μπορεί να εγκλωβιστεί με τίποτα μέσα στα όρια μιας “τυπικής” συναυλίας. Ήταν απ αυτούς τους τύπους που τους αποδέχεσαι όπως είναι. Δεν μπορούσες και δεν έπρεπε να αλλάξεις τίποτα πάνω του. Γιατί ήταν ένα διαμάντι. Ήμασταν τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντά του. Τέτοια ψυχή και τόσο ταλέντο που να χωρέσουν; Καλή αντάμωση Γιώργαρε.

Πηγή: parallaximag.gr