Πέθανε ο ηθοποιός Geno Silva, ο "εκτελεστής" του Tony Montana στο Scarface

Πέθανε ο ηθοποιός Geno Silva, ο "εκτελεστής" του Tony Montana στο Scarface

Ο διάσημος ηθοποιός Geno Silva, γνωστός για τον ρόλο του στο Scarface, πέθανε σε ηλικία 72 ετών, μετά από μάχη που έδινε με την άνοια.

Ο Silva, που έπαιξε τον σιωπηλό δολοφόνο The Skull το 1983 στο Scarface, απεβίωσε στις 9 Μαΐου. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter , πέθανε στο σπίτι μετά από επιπλοκές οι οποίες σχετίζονταν με τη βαριά μορφή άνοιας που είχε.

Ο Silva είχε μια επιβλητική καριέρα τεσσάρων δεκαετιών. Εμφανίστηκε επίσης σε πολλές σκηνικές παραγωγές και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των Alias, Star Trek: Enterprise, Walker Texas Ranger και Fantasy Island.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Silva εμφανίστηκε επίσης και σε πολλές άλλες επιτυχίες. Το 2001, έπαιξε στο Mulholland Drive του David Lynch και εμφανίστηκε σε δύο ταινίες του Steven Spielberg, το Amistad και το The Lost Word: Jurassic World.

Ο ηθοποιός έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου ως ο σιωπηλός δολοφόνος του Al Pacino (Tony Montana). Ο ίδιος παρόλο που δεν μίλησε καθόλου στην ταινία, συμμετείχε στη τελευταία σκηνή που λάτρεψε το κοινό και ήταν αυτός που έριξε την τελευταία σφαίρα στον Pacino, κάνοντάς τον να πέσει μέσα στο συντριβάνι του σπιτιού του.

Πηγή: 247news