Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS ζητώντας υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS ζητώντας υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης

O Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στο CAS ζητώντας τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός με καταγγελία της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αναδείξει αυτή την περίπτωση πολυϊδιοκτησίας.

Πλέον, δίνει το λόγο και στο CAS, περιμένοντας να πράξει αναλόγως. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να τιμωρηθεί με υποβιβασμό, γιατί ο Νόμος αυτή την ποινή προέβλεπε κατά την διάπραξη του φερόμενου αδικήματος της πολυϊδιοκτησίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα έπρεπε καν να παίζει στην μεγάλη κατηγορία λόγω της σχέσης εξάρτησής του με την Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός όπως ακριβώς αναμενόταν, είχε προναγγελθεί σχετικά και είχαμε επισημάνει έκανε την κίνησή του στο CAS για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ!

Οι ερυθρόλευκοι προσέφυγαν την Τρίτη στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο Επίλυσης Διαφορών, αξιώνοντας τον υποβιβασμό του Δικεφάλου του Βορρά για την σχέση εξάρτησής του με την Ξάνθη.

Οι Πειραιώτες εξαρχής θεωρούσαν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε τιμωρηθεί με την προβλεπόμενη ποινή. Δεν θεωρούσαν δηλαδή ως ποινή το -7. Είναι προφανές πως μαζί με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός επιζητά ανάλογη τιμωρία και για την Ξάνθη. Την ποινή δηλαδή που υπήρχε προτού περάσει η σχετική τροπολογία από την Κυβέρνηση.

Πηγή: Gazzetta.gr