Κορωνοϊός – Μπέργκαμο: Ανατριχιαστική η εικόνα με το κομβόι οχημάτων που μεταφέρει τους νεκρούς, αύξηση θυμάτων στην Ισπανία

Κορωνοϊός – Μπέργκαμο: Ανατριχιαστική η εικόνα με το κομβόι οχημάτων που μεταφέρει τους νεκρούς, αύξηση θυμάτων στην Ισπανία

Μία συγκλονιστική ιστορία πίσω από μια φωτογραφία με κομβόι στρατιωτικών οχημάτων, δημοσίευσε η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Η ιταλική εφημερίδα ανήρτησε μία φωτογραφία με στρατιωτικά οχήματα στην πόλη του Μπέργκαμο, τα οποία έχουν μέσα θύματα του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει στη δημοσίευσή της η εφημερίδα, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νεκροταφείο της πόλης και με τόσους μαζεμένους θανάτους δεν μπορούσε το νεκροταφείο να διαχειριστεί τον αριθμό τους.

Συγκλονίζει το βίντεο με το κομβόι των στρατιωτικών οχημάτων

Έτσι, ο στρατός πήρε τα φέρετρα με τα θύματα και τα μετέφερε, μέσα από την πόλη του Μπέργκαμο, σε άλλες περιοχές της χώρας όπου τα πτώματα θα αποτεφρωθούν. Περίπου 30 οχήματα με 70 φέρετρα πέρασαν από το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα κατευθύνονταν σε διάφορα σημεία της Ιταλίας, προκειμένου να γίνει η αποτέφρωση.

Την Τετάρτη ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία αυξήθηκε κατά 475 μέσα σε ένα 24ωρο, φτάνοντας τους 2.978. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 19%, το μεγαλύτερο άλμα σε αριθμητικούς όρους από τότε που ξέσπασε η επιδημία τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ιταλία, την ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον ιό, ανήλθε σε 35.713 την Τετάρτη από 31.506 την Τρίτη, αύξηση 13,35%.

Ισπανία: Στα 3.431 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού – 209 νέοι θάνατοι

Στα 17.147 είναι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ισπανία, από 13.716 χθες, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Ο αριθμός των νεκρών πέρασε από 558 σε 767 κατά το τελευταίο 24ωρο.