ΗΠΑ: Νεαρή αυνανιζόταν δημοσίως, συνελήφθη και συνέχισε μέσα στο περιπολικό!

ΗΠΑ: Νεαρή αυνανιζόταν δημοσίως, συνελήφθη και συνέχισε μέσα στο περιπολικό!

Ούτε οι χειροπέδες κατάφεραν να κατευνάσουν τις ορμές μιας 26χρονης Αμερικανίδας η οποία, αφού συνελήφθη να αυνανίζεται δημοσίως, συνέχισε το… έργο της μέσα στο περιπολικό.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί, κλήθηκαν στο ξενοδοχείο JW Marriott στο Όστιν το απόγευμα της Τρίτης για «μια γυναίκα στην άκρη του δρόμου, η οποία κρατούσε ένα ασημένιο αντικείμενο στα απόκρυφά της, έχοντας τα πόδια ψηλά στον αέρα και ορθάνοιχτα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας.

Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου ανέφερε ότι άκουγε τη γυναίκα «να βγάζει αναστεναγμούς και βογγητά», καθώς αυνανιζόταν για επτά με οκτώ λεπτά. Όταν δε την πλησίασε μήπως και σταματήσει, τού έβαλε τις φωνές.

Αφού όμως της την «έσπασε», ημίγυμνη όπως ήταν η 26χρονη, μπήκε σε κοντινό μπαρ - εστιατόριο, κάθισε σε ένα τραπέζι και… συνέχισε να αυνανίζεται!

Και μπορεί όταν είδε τους αστυνομικούς να σταμάτησε, βάζοντας τα χέρια πάνω στο τραπέζι, ωστόσο εκείνοι πρόσεξαν ότι «δεν φορούσε καθόλου παντελόνι»…

Ως εκ τούτου συνελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο περιπολικό, όπου συνέχισε την ατομική… προπόνηση στο πίσω κάθισμα, μέχρι το τμήμα!

Εκεί αναγνωρίστηκε ως Ντόβι Νίκελς, 26 ετών, ενώ αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς, αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 3.000 δολαρίων.

Πηγή: cnn.gr