Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης από την ΑΕΚ!

Παραιτήθηκε ο Ουζουνίδης από την ΑΕΚ!

Οκτώ μήνες μετά την πρόσληψή του και έξι μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ. Το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια έχει χάσει κάθε ελπίδα διατήρησης του «στέμματός» της, αλλά και ουσιαστικά τη δεύτερη θέση, οδήγησαν τον 50χρονο τεχνικό στην απόφαση να πει «αντίο» αργά χθες το βράδυ.

Σήμερα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για την εξέλιξη μαζί με την αποχαιρετιστήρια δήλωση του Ουζουνίδη που τονίζει τα εξής:

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τονο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. «Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ