Οι κληρώσεις σε Champions League-Europa League για τον επόμενο γύρο

Τη σουηδική Μάλμε ή την ουγγρική Βίντι θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League, βεβαίως εφόσον η Ένωση αποκλείσει τη Σέλτικ στον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η ευκαιρία για να βρεθεί η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στους χρυσοφόρους ομίλους είναι πολύ μεγάλη, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ΑΕΚ να παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της προκειμένου να ξεπεράσει τους Καθολικούς.

ΠΑΟΚ από την πλευρά του, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας, θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε.

Αν προκριθούν από την παρούσα φάση, οι δύο ελληνικές ομάδες θα παίξουν εκτός έδρας τα πρώτα παιχνίδια τους, στις 21 ή 22 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 28 ή 29 του ίδιου μήνα.

Με το νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ (Τουρκία)-Μπέρνλι (Αγγλία) θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλείσει τη Λουκέρνη στο γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η πειραϊκή ομάδα θα παίξει τον πρώτο αγώνα της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 23 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 30 του ίδιου μήνα.

Η ΑΕΚ, αν «υποβιβαστεί» (ελέω αποκλεισμού από τη Σέλτικ) στην ίδια διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκς Γιούρμαλα (Λετονία)-Σούντουβα (Λιθουανία), στα πλέι οφ του Europa League.

Η Ένωση θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 23 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 30/8.

Πηγή: Ναυτεμπορική