Επίσημο ενδιαφέρον επενδυτών για τον Παναθηναϊκό

Επίσημο ενδιαφέρον επενδυτών για τον Παναθηναϊκό

Με τον πλέον επίσημο τρόπο το επενδυτικό σχήμα που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε το ενδιαφέρον τους στη διοίκηση της αθηναϊκής ΠΑΕ.

Οι «συμπαίκτες» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με επιστολή τους προς την ηγεσία του «τριφυλλιού» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για το σύλλογο, επιβεβαιώνοντας με την κίνηση αυτή την επιθυμία τους να «τρέξουν» γρήγορα οι εξελίξεις για το «Atherns Alive».

Παράλληλα αναμένεται και η επίσημη θέση της Πολιτείας σχετικά με το project του ΟΑΚΑ, το οποίο ως γνωστό αποτελεί τη βασική προϋπόθεση των υποψήφιων επενδυτικών κολλοσών για να προχωρήσει το εγχείρημα.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σίγουρα ένα βήμα μπροστά για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει τίποτα να εκληφθεί ως δεδομένο. Θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλα βήματα έτσι ώστε να μπορέσει κανείς να πει μετά βεβαιότητας ότι ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει οριστικά χέρια.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με στόχο να υπάρξει το οριστικό deal, που θα βάλει τον Παναθηναϊκό (μαζί και τον Ερασιτέχνη) σε μία νέα εποχή.

via: naftemporiki.gr