Οργή στην ΕΡΤ για την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ σε στούντιο της ΕΡΤ3

Οργή στην ΕΡΤ για την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ σε στούντιο της ΕΡΤ3

Η διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία καταδικάζει την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ σε στούντιο της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Οπως σημειώνει μάλιστα -μεταξύ άλλων- επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν».

Το βράδυ της Τρίτης περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο κτίριο της ΕΡΤ-3 και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας που αφορά στην τιμωρία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλιστα ζήτησαν να διαβαστεί το μήνυμα τους και στον αέρα.

Η ΕΡΤ-3 διέκοψε το πρόγραμμα της και μετέδωσε μήνυμα οπαδών του ΠΑΟΚ
Κάτι που έγινε μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Καρσίγιακα με έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ -3, το οποίο παρουσίασε ο δημοσιογράφος Τάσος Σταμπουλής.

Σε αυτό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων έκαναν λόγο για απόφαση – σκάνδαλο, για τον Δικέφαλο «που είναι ενάντια σε τρεις ομάδες» και απηύθυναν κάλεσμα στους οπαδούς του Δικέφαλου να βγουν στους δρόμους.

Προανήγγειλαν διπλό συλλαλητήριο! Την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα (μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ όπως ανέφεραν, παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα εκδικαστεί η έφεση) και την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους με πορεία – εν συνεχεία – προς την Τούμπα, όπου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Πηγή: Ναυτεμπορική